Ta stran uporablja piškotke. Za vec informacij o piškotkih, ki jih uporablja spletna stran, kliknite TUKAJ. Se strinjam

Iskalnik po strani:

Vorwerkova direktna prodaja

Direktna Podaja

Razlog za izbiro: Vorwerkova direktna prodaja

Danes obstaja direktna prodaja in tisto, kar Vorwerk imenuje “Vorwerkova direktna prodaja”!

Razmišljanje in delovanje na dolgi rok

Vorwerkova direktna prodaja je ciljno začrtan in strukturiran način prodaje, ki se razvija in izpopolnjuje že več kot 75 let. Primarna prednost direktne prodaje je prav povezanost podjetja preko prodajnih zastopnikov na terenu s strankami; prednost, ki jo tradicionalni komercialni kanali, kot npr. maloprodaja, nimajo.

 

Osredotočenost na kupca

Medtem, ko tradicionalni prodajni kanali ponujajo paleto izdelkov na svojih policah, spletnih straneh ali v katalogih, Vorwerkova direktna prodaja strankam ponuja in predstavlja svoje izdelke preko osebne predstavitve na domu, ki je prilagojena potrebam vsake družine posebej. Na tak način se lahko Vorwerkov strokovni svetovalec popolnoma posveti potrebam posamezne stranke in ji predlaga rešitve pri njenih težavah povezanih s čiščenjem v gospodinjstvu in higieno. Stranka spoznava lastnosti izdelka in njegovo izjemno kakovost skozi praktičen pristop preskušanja uporabnosti in delovanja tam, kjer bi ga po nakupu tudi uporabljala, v svojem lastnem domu!


Že več kot 75 let se Vorwerk pri predstavljanju edinstvenosti in učinkovitosti naših inovativnih izdelkov poslužuje izključno osebnih predstavitev, hkrati pa ustvarja neposredne povezave z našimi kupci na njihovih domovih z namenom izboljšanja kvalitete življenja.

Ustvarjanje podjetništva

je Vorwerkova zaveza pri razvijanju prodajne mreže, katere namen je povezovanje Vorwerka in naših kupcev. Vorwerkova prodajna mreža šteje že več kot sto tisoč profesionalno usposobljenih  svetovalci širom celega sveta, ki so prepoznavni predvsem po profesionalnosti, strokovnosti s področja poznavanja prodajnega programa in izjemnih medosebnih odnosih.

Vorwerkova široka mreža predstavništev, pooblaščenih distributerjev in pooblaščenih serviserjev ter odličnih klicnih centrov za stranke, so zagotovila za močno poprodajno podporo in stalno neposredno povezanostjo s kupci tudi v prihodnosti.

 

Brezplacna telefonska �tevilka  080 10 33   PON - PET , 8.00h - 15.00h Facebook