Ta stran uporablja piškotke. Za vec informacij o piškotkih, ki jih uporablja spletna stran, kliknite TUKAJ. Se strinjam

Iskalnik po strani:

Zaposlitev

Zaposlitev

Pridružite se naši prodajni ekipi! Ustvarjamo uspešne ljudi!

V našem poklicu si dinamiko in ritem dela določate sami, mi vam pomagamo, da svoje delo opravljate profesionalno in ste pri tem uspešni!
VSTOPITE V SVET USPEHA VORWERK – PRODAJNI ZASTOPNIK NA TERENU:
POKLIC S PRIHODNOSTJO Začnite zdaj!


Pred nekaj leti se je (namišljeno ime, vendar resnična zgodba) Gregorju Novaku njegov svet zdel brezupen. Poklic inštalaterja za centralne kurjave je moral iz zdravstvenih razlogov opustiti. Izdana je že bila zahteva za  njegovo prekvalifikacijo na drugo delovno mesto, ko ga je obiskal Vorwerkov prodajni zastopnik. Ta je z vprašanjem "Ali ste že kdaj razmišljali o spremembi poklica?" zadel v črno. In tako se je zanj začela uspešna kariera pri Vorwerku, ki ga je v borih treh letih pripeljala do zahtevnega vodilnega položaja.

Čeprav napredovanje od začetka do vrha ne gre tako naglo, vam lahko o podobni izkušnji pripoveduje mnogo Vorwerkovih prodajnih zastopnikov. Prej si niso – tako ženske kot moški - niti v sanjah upali predstavljati samostojnega dela. Danes sodijo med najboljše. Tako kot prej pri svojem izučenem poslu, kot obrtniki, strokovni delavci, učitelji niso bili zadovoljni, se danes godi še mnogim drugim ljudem. Ti ljudje so iskali večje priznanje za svojo sposobnost in pridnost, boljše možnosti napredovanja – in si želeli prevzeti oblikovanje dohodka v svoje roke ter si kaj privoščiti – kot Vi.

V sodelovanju s Vorwerkom boste našli nov poklic, ki vam nudi osebni uspeh in varnost.

Vorwerk vam olajša napredovanje

Pot k samostojnosti je običajno tlakovana z mnogimi težavami. Največkrat stane kup denarja, da postanete sam svoj šef in da delate za lasten žep. Kdor pa se odloči za delo Vorwerk prodajnega zastopnika na terenu, se lahko osredotoči na zaslužek takoj.

Zaposlitev

Torej zamislite si, da imate svoj posel, za katerega ne potrebujete nobenega vložka, nimate težav z naročili, skladiščenjem, servisno službo, izobraževanjem o izdelku, reklamo in vsemi ostalimi materiali za delo.  Vse kar potrebujete je volja in želja po samostojnosti in boljšem zaslužku. Vse ostalo prevzame Vorwerk oz. v Sloveniji pooblaščeni zastopnik Parnad d.o.o.

 

In še ena odločilna prednost: medtem, ko se morajo druga podjetja s težavo boriti za stranke, ima Parnad na voljo potencial več kot 100.000 strank, ki so že imele pozitivne izkušnje s Vorwerkovimi kakovostnimi izdelki in se veselijo, če jih obišče Vorwerkov predstavnik in jim predstavi najnovejše pridobitve.

Dobro ime, know-how in servis velikega podjetja svetovalcem nudi kar največ varnosti in odpira vrata za uspeh.

Kaj morajo imeti kandidati za strokovnega sodelavca?

Osebno zavzetost, pripravljenost za samostojno delo in odgovornost za dosledno izrabo delovnega časa.
Partnerstvo z Vorwerkom vam daje prednost, da ste samostojni ob obsežni pomoči, ki vam jo zaradi svojega načina dela lahko nudi.

Zaposlitev

Vorwerk Vam zagotovi izobraževanje, ne glede na to iz katerega poklica izhajate

V okviru enotnega koncepta prejmejo novi sodelavci strokovno šolanje v teoriji in praksi – osnovo za kakovostno opravljanje svojega novega poklica.
Vodja skupine prevzame praktični del, vodja področja pa izobraževanje, ki sodi k poklicu.

 

 

Pridite k Vorwerku kot gost - ostanite naš nov partner! 

ZAČNITE ZDAJ, KAJTI VAŠA PRIHODNOST SI TO ZASLUŽI!

Naša največja vrednota so ljudje! Verjamemo v uspeh vsakega kandidata in se mu zato popolnoma posvetimo.
Za Vami je močan partner!


 

Brezplacna telefonska �tevilka  080 10 33   PON - PET , 8.00h - 15.00h Facebook