Ta stran uporablja piškotke. Za vec informacij o piškotkih, ki jih uporablja spletna stran, kliknite TUKAJ. Se strinjam

kobold vk200
Iskalnik po strani:

O podjetju Parnad

Podjetje Parnad d.o.o., Ljubljana je pooblaščeni zastopnik za čistilni sistem Vorwerk, ki je na slovenskem trgu prisotno od leta 1990, in ima tudi hčerinski podjetji na Hrvaškem in v Srbiji.
Parnad d.o.o. predstavlja podjetje z zdravim jedrom, ki trži izdelke prvovrstne kakovosti. Našim strankam in kupcem svetujemo o najboljših rešitvah pri čiščenju za njihovo bivalno okolje in na tak način skrbimo za njihovo zdravje.
Lahko se pohvalimo, da smo v letih našega delovanja na trgu prodali več kot 140.000 čistilnih sistemov Vorwerk in kupcem omogočili nov pristop k čiščenju in vzdrževanju bivalnih ter poslovnih prostorov, kar je med drugim dokaz naše vrhunske kvalitete proizvodov in storitev za kupce.

 V vseh letih našega delovanja smo na trg lansirali že devet modelov aparata Vorwerk. Zadnji model VK200 predstavlja vrhunec kvalitete in tehnološke izpopolnjenosti sesalnega aparata.

Parnad d.o.o. je eno redkih podjetij, ki vam omogoča, da izdelek za katerega se zanimate preizkusite in se nato odločite za nakup. Zastopnik vas obišče na domu, ko imate čas in vam predstavi delovanje aparata in vse prednosti našega čistilnega sistema ter ga predvsem sami  preizkusite tam, kjer je to najpomembnejše - v vašem domu.
Parnad Vorwerk

 

Brezplacna telefonska �tevilka  080 10 33   PON - PET , 8.00h - 15.00h Facebook