Ta stran uporablja piškotke. Za vec informacij o piškotkih, ki jih uporablja spletna stran, kliknite TUKAJ. Se strinjam

kobold vk200
Iskalnik po strani:

Vorwerk in zgodovina

Vorwerk je mednarodni koncern z več kot 125-letno tradicijo in več kot 500.000 zastopniki po vsem svetu. V več kot 60 državah ima hčerinska podjetja oz. pooblaščene distributerje. V tem času je bilo po svetu prodano več kot 40 milijonov čistilnih sistemov.

 

 

Tovarna čistilnih sistemov razvija svoje izdelke v skladu z najnovejšimi spoznanji in jih izdeluje po najmodernejših metodah; veliko poudarka daje kvaliteti izdelave in materiale. To ji omogoča, da nudi svojim kupcem najboljšo tehnologijo najvišje kakovosti, naši svetovalci pa imajo vedno prednost pred konkurenco. Čistilni sistem Vorwerk se trži izključno preko direktne prodaje in ga je mogoče kupiti le preko svetovalcev.

V 30-ih je nemško podjetje na trg lansiralo izdelek, ki je naredil pravo revolucijo med sesalniki, z neverjetnimi lastnostmi za tisti čas: bil je lahek, praktičen, učinkovit in cenovno razmeroma ugoden. Ta sesalnik so poimenovali “Kobold” (nem. škrat). Očarljivo ime za izdelek, ki mu je bilo zaradi njegovih izjemnih kvalitet usojeno postati svetovno znan. Kobold je takoj osvojil srca in domove ljudi, predvsem zaradi svojih visoko-konkurenčnih lastnosti in strategije pristopa na trg - direktne prodaje, ki jo je prevzela celotna struktura Vorwerk Group. Od takrat naprej se je prodaja, ki je milijonom družinam po svetu ponudila idealno rešitev težav pri čiščenju v gospodinjstvu, le povečevala.
Desetletja, ki so sledila, so bila podrejena nenehnim inovacijam in sadovom tehnoloških raziskav.
Ob koncu 50-ih je bila v Evropi predstavljena prva električna globinska krtača, ki je združila sesalno moč in mehansko delovanje ter tako očistila preproge kot nikoli prej. Novi priključki so razširili možnost delovanja Kobolda na različnih površinah in tako se je začel počasi oblikovati »čistilni sistem Kobold«.


Začetek 70-ih let je prinesel prvi sistem za suho »pranje« preprog in oblazinjenega pohištva. Biološko čistilo Kobosan in osvežilni pribor sta mehanskemu sesanju dodala še večjo učinkovitost. V 80-ih je Kobold  VK 120 odprl nove dimenzije konceptu modularnosti in postal eden najbolj svetovno znanih in uporabljenih sesalnikov.
V zgodnjih 90-ih je čistilni sistem Kobold postal celovit z rojstvom Puliluxa, novega nastavka, ki je bil sposoben čistiti gladke površine na nov, še bolj učinkovit način. Leto 2000 je postavilo nov mejnik: čistilni sistem Kobold je doživel tehnološko in konceptualno evolucijo, s čimer je naredil velik korak na poti k modernemu načinu čiščenja v gospodinjstvu.

Ob vstopu v XXI. stoletje Kobold združuje v sebi desetletja predanosti, strasti in raziskav. Generacijo Premium filtrirnih vrečk, ki zmanjšujejo možnost alergij in prahu, tako, da zadržijo tudi najmanjše in najbolj škodljive delce prahu. In vsa ta tehnologija je za uporabo celo še bolj preprosta.

 

Brezplacna telefonska �tevilka  080 10 33   PON - PET , 8.00h - 15.00h Facebook