Baterijski sesalnik Kobold VB100

Če za čiščenje vseh površin uporabite našo lahkotno, tiho in edinstveno rešitev, lahko tla hkrati posesate in operete.

979,00 €
BATERIJSKI SESALNIK
KOBOLD VB100
Pripravljen na karkoli!
979,00 €

*Končna cena z ddv in vključenim popustom za gotovinsko plačilo.

INOVATIVNI BATERIJSKI SISTEM, KI VAM OMOGOČA VEČ ČASA ZA TISTO, KAR JE RES POMEMBNO!

Če za čiščenje vseh površin uporabite našo lahkotno, tiho in edinstveno rešitev, lahko tla hkrati posesate in operete. To pa še ni vse! Zahvaljujoč široki izbiri priključkov lahko tudi temeljito in učinkovito očistite preproge, trda tla in vzmetnice. Izredno prilagodljiv in skrben, kar pomeni, da očisti vse težko dostopne kote in vdolbine.Prednosti

BATERIJA


MOŽNOST DOKUPA DODATNE BATERIJE ZA PODALJŠAN ČAS DELOVANJA

Menjava baterije je enostavna. Medtem, ko se ena baterija polni, uporabljamo drugo baterijo in s tem prihranimo na času namenjenemu sesanju našega doma.

PODALJŠAN ČAS DELOVANJA ZA VEČJO PRIROČNOST

Odvisno od načina delovanja lahko visokokakovostna litij-ionska baterija deluje do 80 minut, v načinu »max« pa je njen čas delovanja 12 minut. Ko se baterija popolnoma izprazni, bo sesalnik pripravljen za ponovno uporabo po približno treh urah polnjenja.
Enostaven za uporabo


BREZŽIČNI IN LAHEK SESALNIK ZA VEČJO FLEKSIBILNOST SESANJA

Dnevi, ko smo iskali najbližjo vtičnico, da bi dosegli optimalno površino sesanja, ki ga je kabel še dosegel, so mimo. S svojimi zgolj 3,3 kg je baterijski sesalnik Kobold VB300 zmeraj na razpolago, da ga uporabite.

ENA KRTAČA ZA VSE NAČINE ČIŠČENJA

Električna krtača Kobold EBB100 omogoča hitro prilagajanje različnim vrstam talnih površin in se optimalno in enostavno prilagaja tako laminatom in ploščicam kakor tudi preprogam. S praktičnim nožnim stikalom zgolj spremenimo smer vrtenja krtače in krtača se prilagodi talni površini. S tremi različnimi nastavitvami moči sesanja, prehajanje med različnimi tipi talnih površin ne predstavlja več težave.

ŠOBA 2-V-1 ZA ČIŠČENJE TEŽJE DOSTOPNIH POVRŠIN NAD TLEMI

Prah vzdolž letev ali na stropu? Priročni nastavek šoba 2-v-1 na baterijskem sesalniku Kobold VB100 je bil posebej zasnovan za čiščenje površin, ki so težko dosegljiva ali nad tlemi. S šobo 2 v 1 je čiščenje različnih površin vašega doma povsem enostavno.

ENOSTAVEN DOSTOP DO FILTRA IN BATERIJE

Morate zamenjati filter ali baterijo? Zahvaljujoč zavihku na hrbtni strani baterijskega sesalnika Kobold VB100, sta oba zlahka dostopna in ju je mogoče zamenjati z minimalnim naporom.
Zmogljivost


ZAGOTOVLJENI IZJEMNI REZULTATI ČIŠČENJA V PRIMERJAVI S PODOBNIMI IZDELKI NA TRŽIŠČU

Baterijski sesalnik Kobold VB100 je zmeraj pripravljen za uporabo na standardni nastavitvi, torej s srednjo sesalno močjo in ob običajnem vrtenju krtače. Zahtevane načine sesanja ("max", "med" ali "soft") lahko glede na količino umazanije in prahu, izberete in določite na ročaju. V parkirnem položaju je baterijski sesalnik idealen, za odstranjevanje ovir med sesanjem.

DELOVANJE BATERIJE DO 80 MINUT

SNEMLJIVA ELEKTRIČNA KRTAČA PRIMERNA TAKO ZA GLADKE TALNE POVRŠINE KAKOR TUDI ZA PREPROGE

Okreten in lahek baterijski sesalnik Kobold VB100 je opremljen z električno krtačo Kobold EBB100, ki zagotavlja popolno čistočo na skoraj vsaki talni ali gladki podlagi. Običajni način delovanja je idealen za vsakodnevni prah, turbo način pa omogoča zbiranje še več umazanije in prašnih delcev.

IDEALNO ZA LJUDI, KI TRPIJO ZARADI ALERGIJ
Alergije in higiena


FILTRIRNA VREČKA NAMESTO POSODE ZA PRAH

IDEALNO ZA LJUDI, KI TRPIJO ZARADI ALERGIJ

STROKOVNJAK ZA VSE VRSTE POVRŠIN

Baterijski sesalnik VB100 je pripravljen očistiti skoraj vse vrste tal, poskrbi tudi oblazinjeno pohištvo, vzmetnice in tako z njim dosežete v prav vsak kotiček v vašem domu. Njegovi inovativni priključki in dodatki vam vedno omogočajo temeljito čiščenje vseh površin – znotraj in zunaj hiše.

KOBOLD EBB100
ELEKTRIČNA KRTAČA

Vsestranska in praktična električna krtača Kobold EBB100 zagotavlja vrhunske rezultate čiščenja na vseh vrstah tal. Je najboljša!

VEČ INFORMACIJ

KOBOLD SPB100
2-v-1 NASTAVEK ZA MOKRO IN SUHO ČIŠČENJE

Porabite manj časa za čiščenje, tako uživajte v pomembnejših stvareh zahvaljujoč hitremu sesanju in pomivanju tal v enem samem koraku.

VEČ INFORMACIJ

KOBOLD PBB100
ELEKTRIČNA KRTAČA ZA OBLAZINJENO POHIŠTVO

Priključek Kobold PBB100 odstrani vso dlako hišnih ljubljenčkov in drobtine iz oblazinjenega pohištva in vzmetnic, ter čisti notranjost avtomobila.

VEČ INFORMACIJ

KOBOLD MP100 & MR100
HIGIENSKI KOMPLET ZA ČIŠČENJE VZMETNIC

S higienskim kompletom za čiščenje vzmetnic Kobold MP100 in MR100 bodo vaše vzmetnice higiensko vzdrževane in povsem čiste skozi vse leto – z zelo malo truda.Tehnični podatki

TEŽA
TEŽA 3, 3kg (Kobold VB100: 2, 1kg, Kobold EBB100: 1, 2kg)
VELIKOST D x Š x V
VELIKOST D x Š x V Kobold VB100: 100 cm x 11 cm x 11 cm
Kobold EBB100: 25 cm x 31 cm x 7 cm
FILTRIRNE VREČKE
FILTRIRNE VREČKE Idealno za osebe z alergijami, vrhunske filtrirne vrečke potrjene s strani TÜV-Nord, majhne, lahke, prostornina 0, 8l.Video navodila


ENOSTAVEN ZA UPORABO, NASTAVITEV IN VZDRŽEVANJE

Video z navodili za uporabo in vzdrževanje baterijskega sesalnika Kobold VB100

 Osnovna oprema

KOMPLET BATERIJSKEGA SESALNIKA SESTAVLJAJO NASLEDNJE KOMPONENTE:

 • Baterijski sesalnik Kobold VB100 z akumulatorsko baterijo in eno že nameščeno filtrirno vrečko
 • Električna krtača Kobold EBB100
 • Šoba 2-v-1 za čiščenje nad tlemi
 • Polnilnik Kobold VB100
 • Navodila za uporabo
 • Filtrirna vrečka Kobold FP100 Premium


Pogosto zastavljena vprašanja

KAJ JE KOBOLDOV SISTEM VB100?

Koboldov sistem VB100 vključuje baterijski sesalnik in komplet dodatne opreme in priključkov, ki jih proizvaja Vorwerk. Ta brezžični sistem vključuje:

 • Baterijski sesalnik VB100
 • Električno krtačo Kobold EBB100
 • Napravo za mokro in suho čiščenje Kobold SPB100 2-v-1
 • Krtačo za oblazinjene površine Kobold PBB100 z integrirano cevjo
 • Koboldov set za čiščenje vzmetnic z nastavkoma MP100 in MR100 za globinsko čiščenje vzmetnic
 • Fleksibilno cev Kobold SB100 in nastavke za čiščenje netalnih površin.
Baterijski sesalnik VB100 je strokovnjak za sesanje in brisanje skoraj vseh vrst tal. Je zelo lahek in enostaven za uporabo, zaradi česar je idealen za vsakodnevno čiščenje vašega doma.

KAJ JE VKLJUČENO V OSNOVNI PAKET?

VB100 lahko naročite v kombinaciji z EBB ali napravo SPB. Vsak paket bo vseboval priključek 2 v 1, 6 filtrirnih vrečk Kobold FP100 Premium (z eno že vstavljeno v sesalnik), polnilnik, vgrajeno baterijo in navodila za uporabo.

ALI SO VREČKE, KI SE UPORABLJAJO V KOMBINACIJI S KOBOLDOVIM SISTEMOM VB100, PRIMERNE ZA ALERGIKE?

Koboldov sistem VB100 je opremljen s filtrirno vrečko Kobold FP100 Premium, certificirano s strani TÜV Nord. Dokazano zadržuje bakterije, plesen in droben prah, lahko pa se higiensko shrani in zamenja.

KAJ POMENI CERTIFIKAT, IZDAN S STRANI TÜV NORD?

TÜV Nord je ugledno nemško podjetje, specializirano za nadzor varnosti izdelkov. Če je izdelek prejel certifikat TÜV, to pomeni, da je bil preizkušen in da izpolnjuje zahteve nemškega zakona o varnosti opreme in izdelkov. Drugače povedano, naša filtrirna vrečka FP100 Premium ustreza standardom učinkovitosti in higiene zraka v zaprtih prostorih in je primerna za alergike.

KAKO ODSTRANITI FILTRIRNO VREČKO?

Inovativna tehnologija omogoča enostavno in higiensko odstranjevanje vrečke in preprečuje stik s drobnim prahom med postopkom zamenjave. Pokrov filtra, ki se nahaja na zadnji strani brezžičnega sesalnika, lahko enostavno odprete, da odstranite napolnjeno filtrirno vrečko in nato vstavite novo. Pogostost zamenjave filtrirne vrečke je odvisna od različnih dejavnikov, kot so vrsta gospodinjstva ter čas in intenzivnost uporabe naprave.

ALI SO FILTRIRNE VREČKE VKLJUČENE V PAKIRANJE?

Da, v paketu je skupaj šest filtrirnih vrečk. Ena je že vstavljena v brezžični sesalnik VB100, preostalih pet pa je v paketu z nastavkom 2 v 1, vgrajeno baterijo, polnilnikom in uporabniškim priročnikom. Prostornina ene filtrirne vrečke je 0,8 litra. Naprava in njena visokokakovostna filtrirna vrečka sta primerni za ljudi, ki trpijo za alergijami, saj zadržijo do 99,9% delcev, ki povzročajo alergije in tako naredijo zrak čistejši.

KJE LAHKO KUPIM FILTRIRNE VREČKE?

Dodatne filtrirne vrečke lahko kupite pri svetovalcih podjetja Kobold, v spletnih trgovinah in trgovinah Vorwerk. Za več informacij obiščite spletno mesto pooblaščenega predstavnika vaše države.

Čemu so namenjeni različni gumbi na baterijskem sesalniku Kobold VB100?

Kobold VB100 baterijski sesalnik se vklopi in izklopi s pritiskom na zeleni gumb za vklop. Srebrni gumb neposredno pod gumbom za vklop je namenjen izbiranju ene od treh različnih nastavitev moči. Izbrana nastavitev moči je prikazana z LED prikazovalnikom na ročaju. Če na primer svetijo trije prikazovalniki, je bila izbrana najvišja nastavitev moči. V električno krtačo Kobold EBB100 je vgrajeno nožno stikalo, ki nadzoruje vrtenje krtače.

Kaj prikazuje LED zaslon na ohišju Kobold VB100 baterijskega sesalnika in kaj pomenijo posamezne barve?

Zaslon LED na glavnem ohišju Kobold VB100 označuje nivo napolnjenosti filtrirne vrečke in baterije. Ko je sesalnik vklopljen v pokončnem položaju, zelene vrstice LED prikazujejo trenutno raven napolnjenosti baterije. Rumeni svetleči prikazovalniki kažejo, da je potrebno filtrirno vrečko zamenjati ali da se v cevi nahaja ovira, ki pa jo je mogoče enostavno odstraniti. Rdeči LED prikazovalniki označujejo napako. V tem primeru se obrnite na servisno službo podjetja.

Katere posebne lastnosti ima električna krtača Kobold EBB100?

Električna krtača Kobold EBB100 ima dva vrtljiva valja in dve različni nastavitvi hitrosti - normalni in turbo način - za optimalne rezultate čiščenja na gladkih talnih površinah in preprogah. Običajni način je primeren za odstranjevanje vsakodnevne umazanije in prahu, zlasti z gladkih talnih površin. Turbo način je primeren za obvladovanje trdovratne umazanije. S krtačo, ki je deaktivirana, lahko baterijski sesalnik Kobold VB100 uporabljate tudi na gosto tkanih preprogah. Vgrajeni LED prikazovalniki na krtačah označujejo trenutno izbrani način.

Ali lahko tudi baterijski sesalnik Kobold VB100 tla tudi briše?

Baterijski sesalnik Kobold VB100 nima funkcije brisanja, lahko pa s tremi nastavitvami moči in eno samo krtačo temeljito očisti skoraj vsako vrsto talne površine.

Ali lahko uporabljam baterijski sesalnik Kobold VB100 z električno krtačo na vseh vrstah tal?

Zahvaljujoč svoji inovativni tehnologiji se lahko električna krtača Kobold EBB100 uporablja na skoraj vseh vrstah talnih površin, zaradi česar je dnevno čiščenje lažje in učinkovitejše. Baterijski sesalnik VB100 nežno, a temeljito očisti tako gladke talne površine kakor tudi preproge.