ČI100 SET 2

Akcijska cena 999,00 € Redna cena 1.120,00 €
1.120,00 € 999,00 €
Informativni izračun:
25,19 € x 48 mesecev32,39 € x 36 mesecev46,82 € x 24 mesecev90,21 € x 12 mesecev177,22 € x 6 mesecev336,86 € x 3 mesecev Informativni izračun ne vključuje morebitnih stroškov dostave in zneska pologa, ki je obvezen pri nakupih nad 1000 €.
Za obročno plačilo v košarici izberite Leanpay.
Več informacij|Preveri svoj limit
*Končna cena z vključenim popustom za gotovinsko plačilo velja do 12.10.2022.
vključuje 22% DDV

Namig: Ujemite prihranek ob nakupu kompleta ČI100 SET 2

Dodatki in priključki za Žični sesalnikOpis

KOBOLD VC100

Mali pomočnik z veliko močjo. Zahvaljujoč litijevi bateriji je ta eleganten in zmogljiv namizni sesalnik zmeraj pripravljen za uporabo.

DVE STOPNJI ZMOGLJIVOSTI SESANJA

Dve stopnji sesanja in optimizirana moč sesanja omogočajo Kobold VC100 namiznemu sesalniku hitro in učinkovito čiščenje vseh vrst nadtalnih površin.

PRIROČNA UPORABA

S svojimi 650g je namizni sesalnik Kobold VC100 izjemno lahek. Lahka konstrukcija skupaj z optimizirano razporeditvijo teže zagotavlja priročno rokovanje. Zaradi ergonomične oblike ročaja se sesalnik VC100 odlično prilega vaši roki.

Kobold VK200

OBLIKA SLEDI UPORABI

Izjemna ergonomična oblika v povezavi z enostavno nastavljivim teleskopskim ročajem, lahko konstrukcijo in vrtljivim zglobom, zagotavlja čistilnemu sistemu Kobold VK200 izredno okretnost ter ga naredi uporabniku prijaznega. Glavno stikalo je priročno nameščeno na ročaj osnovnega aparata, kar še dodatno poveča njegovo praktičnost.

ENOSTAVNA IN INOVATIVNA MENJAVA FILTRIRNE VREČKE

Menjava filtrirne vrečke ni bila še nikoli tako enostavna. Zloženo filtrirno vrečko preprosto postavite s plastičnim delom obrnjenim navzdol v odprtino, zaprite pokrov in že ste pripravljeni. Ob pričetku sesanja se nova filtrirna vrečka Kobold FP200 3-v-1 samodejno razpre.

ČITLJIV LED PRIKAZOVALNIK NAPOLNJENOSTI FILTRIRNE VREČKE

Ena izmed mnogih prednosti novega čistilnega sistema VK200 je tudi LED prikazovalnik napolnjenosti filtrirne vrečke 3 v 1. Prikazovalnik je zanesljiv in enostaven za odčitanje. Kadar se vse LED lučke na prikazovalniku obarvajo oranžno je to zanesljiv znak, da je filtrirna vrečka polna in jo je potrebno zamenjati.

Kobold HD60

Domiselna oblika s posebno oblikovanim vrtljivim zglobom omogoča metli za gladke talne površine Kobold HD60 temeljito čiščenje tudi težko dostopnih kotičkov. Primerna za čiščenje vseh vrst, tako občutljivih, kakor tudi robustnih, gladkih talnih površin.

  • UPORABNIKU PRIJAZNA ERGONOMIČNA OBLIKA
  • FLEKSIBILEN ZGLOB
  • Z GUMO PREVLEČENA GLADKA KOLESCA
  • NAJVIŠJA OCENA UČINKOVITOSTI ČIŠČENJA
  • IZJEMNO TRPEŽEN TER ODPOREN NA PRASKE IN UDARCE

Kobold SP600

Edinstven priključek za čiščenje gladkih talnih površin Kobold SP600 v enem samem koraku hkrati omogoča sesanje in mokro čiščenje gladkih talnih površin ter tako zagotovi prihranek do 50% časa namenjenega čiščenju gladkih površin, kot so parketi, laminati, ploščice in kamen. Odlikujejo ga:

  • Omogoča SESANJE IN MOKRO ČIŠČENJE,
  • namenjen ZA VSE VRSTE GLADKIH TALNIH POVRŠIN
  • 50% PRIHRANEK ČASA
  • in NIZKA PORABA

Filtrirne vrečke

Filtrirne vrečke z osvežilci prostora Dovina so namenjene modelu aparata VK200. Nov in edinstven izdelek na trgu filtrirnih vrečk za sesalnike: S pomočjo treh filtrirnih sistemov v eni sami vrečki, so vrhunske filtrirne vrečke Kobold sposobne zadržati več kot 99,99 % alergenih iztrebkov pršic in majhnih prašnih delcev.

Vrhunske filtrirne vrečke Kobold so prve, ki so prejele oznako TÜV in se zlasti priporočajo za alergike. Zagotavljajo optimalno higieno prostora. Svež zrak med čiščenjem. Vonjave se nevtralizirajo neposredno v filtrirnem sistemu.

Osvežilci prostora

Paket vsebuje 6 osvežilcev prostora Dovina. Osvežilec za vaš dom: Osvežilec prostora Dovina se v osnovnem aparatu Kobold nahaja v lastnem predalu poleg filtrirne vrečke. Pri čiščenju pušča v prostoru prijeten in svež vonj.

KOBOCLEAN ČISTILO

Čistilo Koboclean Univerzal je primereno za vse ostale površine, ki jih je mogoče mokro čistiti (npr. ploščice, PVC).

ČISTILNE KRPE UNIVERZAL

Primerne so za vse vrste gladkih talnih površin. Narejene so iz mikrovlaken in še posebej primerne za čiščenje ravnih zarez oziroma spojev ter gladke, svetleče ali izjemno umazane talne površine. Krpe so narejene iz poliestra z visokim deležem mikrovlaken.

Regije in Zastopniki

Goriška, Notranjska, Obalno kraška
Podravska, Savinjska, Pomurska
Podravska, Savinjska, Pomurska
Gorenjska, Osrednjeslovenska, Zasavska
Podravska, Savinjska, Pomurska
Koroška, Podravska, Savinjska
Jugovzhodna, Posavska, Zasavska