Regije in Zastopniki

Goriška, Notranjska, Obalno kraška
Podravska, Savinjska, Pomurska
Gorenjska, Osrednjeslovenska, Zasavska
Podravska, Savinjska, Pomurska
Jugovzhodna, Posavska, Zasavska
Gorenjska, Osrednjeslovenska, Zasavska
Koroška, Podravska, Savinjska
Podravska, Savinjska, Pomurska
Gorenjska, Osrednjeslovenska, Zasavska
Osrednjeslovenska, Obalno kraška

ČI100 SET 6

ČI100 SET 6

Redna cena: 1.739,00 €

Special Price 1.499,00 €

*Končna cena z vključenim popustom za gotovinsko
plačilo in sejemskim popustom velja do 30. 9. 2020.
vključuje 22% DDV

Razpoložljivost:

*MOŽNOST PLAČILA NA 23 OBROKOV, ob odobritvi plačilne sposobnosti, s predložitvijo zadnjih 3 plačilnih list - pošljite povpraševanje na email naslov.
1739€ (redna cena) - 240€ (popusta na gotovinsko plačilo) = 1499€

1.739,00 € 1.499,00 €
*Končna cena z vključenim popustom za gotovinsko plačilo in sejemskim popustom velja do 30. 9. 2020.
vključuje 22% DDV


Opis

KOBOLD VC100

Mali pomočnik z veliko močjo. Zahvaljujoč litijevi bateriji je ta eleganten in zmogljiv namizni sesalnik zmeraj pripravljen za uporabo.

DVE STOPNJI ZMOGLJIVOSTI SESANJA

Dve stopnji sesanja in optimizirana moč sesanja omogočajo Kobold VC100 namiznemu sesalniku hitro in učinkovito čiščenje vseh vrst nadtalnih površin.

PRIROČNA UPORABA

S svojimi 650g je namizni sesalnik Kobold VC100 izjemno lahek. Lahka konstrukcija skupaj z optimizirano razporeditvijo teže zagotavlja priročno rokovanje. Zaradi ergonomične oblike ročaja se sesalnik VC100 odlično prilega vaši roki.

Kobold VB100

Univerzalni baterijski sesalnik – vedno pri roki, ko ga potrebujete!

Čiščenje preprog in gladkih talnih površin z uporabo ene krtače – in to brez nadležnega kabla.

DODATNA BATERIJA ZA PODALJŠAN ČAS DELOVANJA

Menjava baterije je enostavna. Medtem, ko se ena baterija polni, uporabljamo drugo baterijo in s tem prihranimo na času namenjenemu sesanju našega doma.

BREZŽIČNI IN LAHEK SESALNIK ZA VEČJO FLEKSIBILNOST SESANJA

Dnevi, ko smo iskali najbližjo vtičnico, da bi dosegli optimalno površino sesanja, ki ga je kabel še dosegel, so mimo. S svojimi zgolj 3,3 kg je baterijski sesalnik Kobold VB300 zmeraj na razpolago, da ga uporabite.

FILTRIRNA VREČKA NAMESTO POSODE ZA PRAH

Baterijski sesalnik Kobold VB100 je opremljen z vrhunskimi filtrirnimi vrečkami, ki jih je certificiral TÜV-Nord in zagotavljajo minimalen stik uporabnika s posesanimi prašnimi delci. S Kobold FP100 Premium filtrirno vrečko lahko odstranite prah lažje in bolj higienično.

Omrežni polnilnik

Omrežni polnilnik za VB100.

Šoba 2v1

Nastavek šoba 2-v-1 za Kobold VB100 je bil posebej zasnovan za čiščenje površin, ki so težko dosegljiva ali nad tlemi. Šoba 2 v 1 ima dvoje različnih razporeditev ščetin, kar omogoča, da je čiščenje različnih površin vašega doma povsem enostavno.

Filtrirne vrečke

Kobold FP100 Premium filtrirna vrečka (5 kosov).

Filtrirne vrečke Premium, certificirana pri TÜV-Nord, ki jo uporablja sesalnik Kobold VB100, ima integriran higienični mikrofilter. Učinkovito zadržuje skoraj vse alergene, kot so na primer spore, pelod in bakterije, torej je idealna za alergike.

KOBOLD VR300

Več življenja z manj dela.

SPECIALIST ZA PREPROGE IN GLADKE TALNE POVRŠINE

Zahvaljujoč izjemni sesalni moči, sesalni robot Kobold VR300 enako učinkovito očisti tako preproge, kakor tudi gladke talne površine. Medtem, ko sesalnik čisti vaše talne površine, se lahko brezskrbno posvetite pomembnejšim stvarem v vašem življenju.

HITER IN PREPROST DOSTOP DO VSEH GLAVNIH FUNKCIJ

Vse glavne funkcije - kot so »Eco« način, program za čiščenje vseh prostorov »Vsi prostori«, program za omejeno čiščenje posameznih področij »Spot« in vrnitev na polnilno postajo - so preprosto dostopne na upravljalni plošči naprave.