ČI100 VB SET 2

1.449,00 €
1.449,00 €
Informativni izračun:
36,54 € x 48 mesecev46,98 € x 36 mesecev67,92 € x 24 mesecev130,84 € x 12 mesecev256,79 € x 6 mesecev Informativni izračun ne vključuje morebitnih stroškov dostave in zneska pologa, ki je obvezen pri nakupih nad 1000 €.
Za obročno plačilo v košarici izberite Leanpay.
Več informacij|Preveri svoj limit
*Končna cena z vključenim popustom za gotovinsko plačilo velja do 4.1.2023.
vključuje 22% DDV
 • Baterijski sesalnik Kobold VB100 z akumulatorsko baterijo in eno že nameščeno filtrirno vrečko
 • Električna krtača Kobold EBB100
 • Priključek za mokro in suho čiščenje SPB100
 • Šoba 2-v-1 za čiščenje nad tlemi
 • Polnilnik Kobold VB100
 • Filtrirne vrečke Kobold FP100 Premium

Namig: Ujemite prihranek ob nakupu kompleta ČI100 VB SET 2

Dodatki in priključki za Baterijski sesalnikOpis

Univerzalni baterijski sesalnik – vedno pri roki, ko ga potrebujete!

Čiščenje preprog in gladkih talnih površin z uporabo ene krtače – in to brez nadležnega kabla.Prednosti

BATERIJA


MOŽNOST DOKUPA DODATNE BATERIJE ZA PODALJŠAN ČAS DELOVANJA

Menjava baterije je enostavna. Medtem, ko se ena baterija polni, uporabljamo drugo baterijo in s tem prihranimo na času namenjenemu sesanju našega doma.

PODALJŠAN ČAS DELOVANJA ZA VEČJO PRIROČNOST

Odvisno od načina delovanja lahko visokokakovostna litij-ionska baterija deluje do 80 minut, v načinu »max« pa je njen čas delovanja 12 minut. Ko se baterija popolnoma izprazni, bo sesalnik pripravljen za ponovno uporabo po približno treh urah polnjenja.
Enostaven za uporabo


BREZŽIČNI IN LAHEK SESALNIK ZA VEČJO FLEKSIBILNOST SESANJA

Dnevi, ko smo iskali najbližjo vtičnico, da bi dosegli optimalno površino sesanja, ki ga je kabel še dosegel, so mimo. S svojimi zgolj 3,3 kg je baterijski sesalnik Kobold VB300 zmeraj na razpolago, da ga uporabite.

ENA KRTAČA ZA VSE NAČINE ČIŠČENJA

Električna krtača Kobold EBB100 omogoča hitro prilagajanje različnim vrstam talnih površin in se optimalno in enostavno prilagaja tako laminatom in ploščicam kakor tudi preprogam. S praktičnim nožnim stikalom zgolj spremenimo smer vrtenja krtače in krtača se prilagodi talni površini. S tremi različnimi nastavitvami moči sesanja, prehajanje med različnimi tipi talnih površin ne predstavlja več težave.

ŠOBA 2-V-1 ZA ČIŠČENJE TEŽJE DOSTOPNIH POVRŠIN NAD TLEMI

Prah vzdolž letev ali na stropu? Priročni nastavek šoba 2-v-1 na baterijskem sesalniku Kobold VB100 je bil posebej zasnovan za čiščenje površin, ki so težko dosegljiva ali nad tlemi. S šobo 2 v 1 je čiščenje različnih površin vašega doma povsem enostavno.

ENOSTAVEN DOSTOP DO FILTRA IN BATERIJE

Morate zamenjati filter ali baterijo? Zahvaljujoč zavihku na hrbtni strani baterijskega sesalnika Kobold VB100, sta oba zlahka dostopna in ju je mogoče zamenjati z minimalnim naporom.
Zmogljivost


ZAGOTOVLJENI IZJEMNI REZULTATI ČIŠČENJA V PRIMERJAVI S PODOBNIMI IZDELKI NA TRŽIŠČU

Baterijski sesalnik Kobold VB100 je zmeraj pripravljen za uporabo na standardni nastavitvi, torej s srednjo sesalno močjo in ob običajnem vrtenju krtače. Zahtevane načine sesanja ("max", "med" ali "soft") lahko glede na količino umazanije in prahu, izberete in določite na ročaju. V parkirnem položaju je baterijski sesalnik idealen, za odstranjevanje ovir med sesanjem.

DELOVANJE BATERIJE DO 80 MINUT

SNEMLJIVA ELEKTRIČNA KRTAČA PRIMERNA TAKO ZA GLADKE TALNE POVRŠINE KAKOR TUDI ZA PREPROGE

Okreten in lahek baterijski sesalnik Kobold VB100 je opremljen z električno krtačo Kobold EBB100, ki zagotavlja popolno čistočo na skoraj vsaki talni ali gladki podlagi. Običajni način delovanja je idealen za vsakodnevni prah, turbo način pa omogoča zbiranje še več umazanije in prašnih delcev.

IDEALNO ZA LJUDI, KI TRPIJO ZARADI ALERGIJ
Alergije in higiena


FILTRIRNA VREČKA NAMESTO POSODE ZA PRAH

IDEALNO ZA LJUDI, KI TRPIJO ZARADI ALERGIJTehnični podatki

TEŽA
TEŽA 3, 3kg (Kobold VB100: 2, 1kg, Kobold EBB100: 1, 2kg)
VELIKOST D x Š x V
VELIKOST D x Š x V Kobold VB100: 100 cm x 11 cm x 11 cm
Kobold EBB100: 25 cm x 31 cm x 7 cm
FILTRIRNE VREČKE
FILTRIRNE VREČKE Idealno za osebe z alergijami, vrhunske filtrirne vrečke potrjene s strani TÜV-Nord, majhne, lahke, prostornina 0, 8l.Video navodila


ENOSTAVEN ZA UPORABO, NASTAVITEV IN VZDRŽEVANJE

Video z navodili za uporabo in vzdrževanje baterijskega sesalnika Kobold VB100

 Osnovna oprema

KOMPLET BATERIJSKEGA SESALNIKA SESTAVLJAJO NASLEDNJE KOMPONENTE:

 • Baterijski sesalnik Kobold VB100 z akumulatorsko baterijo in eno že nameščeno filtrirno vrečko
 • Električna krtača Kobold EBB100
 • Šoba 2-v-1 za čiščenje nad tlemi
 • Polnilnik Kobold VB100
 • Navodila za uporabo
 • Filtrirna vrečka Kobold FP100 Premium
Pogosto zastavljena vprašanja

Čemu so namenjeni različni gumbi na baterijskem sesalniku Kobold VB100?

Kobold VB100 baterijski sesalnik se vklopi in izklopi s pritiskom na zeleni gumb za vklop. Srebrni gumb neposredno pod gumbom za vklop je namenjen izbiranju ene od treh različnih nastavitev moči. Izbrana nastavitev moči je prikazana z LED prikazovalnikom na ročaju. Če na primer svetijo trije prikazovalniki, je bila izbrana najvišja nastavitev moči. V električno krtačo Kobold EBB100 je vgrajeno nožno stikalo, ki nadzoruje vrtenje krtače.

Kaj prikazuje LED zaslon na ohišju Kobold VB100 baterijskega sesalnika in kaj pomenijo posamezne barve?

Zaslon LED na glavnem ohišju Kobold VB100 označuje nivo napolnjenosti filtrirne vrečke in baterije. Ko je sesalnik vklopljen v pokončnem položaju, zelene vrstice LED prikazujejo trenutno raven napolnjenosti baterije. Rumeni svetleči prikazovalniki kažejo, da je potrebno filtrirno vrečko zamenjati ali da se v cevi nahaja ovira, ki pa jo je mogoče enostavno odstraniti. Rdeči LED prikazovalniki označujejo napako. V tem primeru se obrnite na servisno službo podjetja.

Katere posebne lastnosti ima električna krtača Kobold EBB100?

Električna krtača Kobold EBB100 ima dva vrtljiva valja in dve različni nastavitvi hitrosti - normalni in turbo način - za optimalne rezultate čiščenja na gladkih talnih površinah in preprogah. Običajni način je primeren za odstranjevanje vsakodnevne umazanije in prahu, zlasti z gladkih talnih površin. Turbo način je primeren za obvladovanje trdovratne umazanije. S krtačo, ki je deaktivirana, lahko baterijski sesalnik Kobold VB100 uporabljate tudi na gosto tkanih preprogah. Vgrajeni LED prikazovalniki na krtačah označujejo trenutno izbrani način.

Ali lahko tudi baterijski sesalnik Kobold VB100 tla tudi briše?

Baterijski sesalnik Kobold VB100 nima funkcije brisanja, lahko pa s tremi nastavitvami moči in eno samo krtačo temeljito očisti skoraj vsako vrsto talne površine.

Ali lahko uporabljam baterijski sesalnik Kobold VB100 z električno krtačo na vseh vrstah tal?

Zahvaljujoč svoji inovativni tehnologiji se lahko električna krtača Kobold EBB100 uporablja na skoraj vseh vrstah talnih površin, zaradi česar je dnevno čiščenje lažje in učinkovitejše. Baterijski sesalnik VB100 nežno, a temeljito očisti tako gladke talne površine kakor tudi preproge.

Regije in Zastopniki

Goriška, Notranjska, Obalno kraška
Podravska, Savinjska, Pomurska
Podravska, Savinjska, Pomurska
Gorenjska, Osrednjeslovenska, Zasavska
Podravska, Savinjska, Pomurska
Koroška, Podravska, Savinjska
Jugovzhodna, Posavska, Zasavska