Izogibajte se ponaredkom


Kupite ponaredek pri nas! Prihranite in ravno tako odlično očistite svoj dom.

Tako nekako se slišijo pozivi prodajalcev, ki vam ponujajo vrečke različnih proizvajalcev za vaš čistilni sistem Vorwerk.
Seveda se vam postavi vprašanje, zakaj pa ne? Saj je razlika prav gotovo le v ceni, z ne-originalnimi filtrirnimi vrečkami pa ravno tako dobro posesam preprogo. Pa je temu res tako?

Na spodnjem posnetku lahko vidite laserski merilnik prašnih delcev, ki prikazuje koliko očesu nevidnih delcev, škodljivih za zdravje, predvsem dihala, prehaja v prostor skozi ne-originalno filtrirno vrečko. Takoj zatem pa ponovljen test z originalno Vorwerk filtrirno vrečko FP140.

(Dr. Sasha Groom, Vorwerk Elektrowerke, Wuppertal, Nemčija)

*Kaj je laserski merilnik prašnih delcev? Je prefinjen instrument, ki meri količino delcev v zraku. V vzorcu teh delcev je lahko karkoli olje, kovinski delci, prah, dim, pepel, plesni in drugi biološki onesnaževalci. Moderni merilniki delcev zaznajo onesnaženje iz zraka, površine ali vode. Ta podatek je zelo koristen za strokovnjake, ki ugotavljajo kontaminiranost zraka, vode, uporablja se v proizvodnji hrane in zdravil.Če ste prepričani, da je ponaredek filtrirne vrečke, dovolj dober za vaš aparat Vorwerk in vaše zdravje, potem ste se odrekli največji prednosti aparata – učinkovitosti čiščenja, ki jo lahko zagotovi le originalni potrošni material in originalni deli, ki jih prepoznate po zaščitnem znaku za katere je v Sloveniji pooblaščeni distributer podjetje Parnad d.o.o.

V podjetju zagotavljamo kvaliteto Vorwerkovih izdelkov in verjamemo v zadovoljstvo naših strank!

Za vse izdelke Vorwerk preneha veljavnost garancije v primeru, uporabe neoriginalnega potrošnega materiala, ali popravila aparata s strani nepooblaščene osebe.

Preverite ali vas obiskuje pooblaščeni svetovalec podjetja Parnad.
Zahtevajte, da vam pokaže »izkaznico«!
Zahtevajte račun!


PONAREDKI


Filtrirne vrečke za VK 140

Ponaredek

Original

Ponaredek – Neoriginalna filtrirna vrečka, ima večjo propustnost prašnih delcev, ki se med sesanjem vračajo nazaj v prostor. Ne vsebujejo aktivnega oglja, ki je namenjeno vezavi neprijetnih vonjav.

Posledice za delovanje aparata - zaradi večje propustnosti prašnih delcev, te hitreje zamašijo makro in mikro filter. Aparat ima zato slabšo sesalno moč, posledično prihaja do pregrevanja motorja.

Pri nakupu bodite pozorni na znak, ki je dobro viden na vseh originalnih izdelkih Vorwerk.


Filtrirne vrečke za VK 135-136

Ponaredek

Original


Mikro filter za VK 135-136

Ponaredek

Original


Ponaredek – ne-originalen mikro filter ima večjo propustnost prašnih delcev, ki se med sesanjem vračajo v prostor.

Posledice za delovanje aparata - zaradi slabše propustnosti zraka ima aparat slabšo sesalno moč, posledično prihaja do pregrevanja motorja.

Pri nakupu bodite pozorni na znak, ki je dobro viden na vseh originalnih izdelkih Vorwerk.

Filtrirne vrečke za VK 130-131

Ponaredek

Original


Ponaredek – neoriginalne vrečke imajo slabši pretok zraka.

Posledice za delovanje aparata - zaradi slabše propustnosti zraka ima aparat slabšo sesalno moč in prihaja do pregrevanja oziroma hitrejše delovanje termične zaščite motorja, kar pomeni, da se aparat izklaplja pogosteje.

Pri nakupu bodite pozorni na znak, ki je dobro viden na vseh originalnih izdelkih Vorwerk.

Filtrirne vrečke za VK 121-122

Ponaredek

Original


Zeleni rolki za ET 340

Ponaredek

Original


Ponaredek – neoriginalne rolke niso uravnotežene, kar povzroča tresljaje in ropot globinskega aparata med uporabo.

Posledice za delovanje aparata - je poškodba pogonskega mehanizma.

Pri nakupu bodite pozorni na znak, ki je dobro viden na vseh originalnih izdelkih Vorwerk.Najdražja vrečka je ponarejena vrečka.

Bodite pozorni na zaščitni znak Vorwerk,
na vseh originalnih izdelkih!
www.parnad.si