ELEKTRIČNA KRTAČA
KOBOLD EBB100

Za popolne rezultate čiščenja na vseh površinah.


Enostaven za uporabo na različnih površinah

Kobold EBB100 Električna krtača nežno, a tudi temeljito sesa trda tla in preproge. Zahvaljujoč trem različnim nivojem sesanja, ki jih ponuja VB100, in spremenljivim načinom delovanja krtače EBB100 je zagotovljeno zanesljivo in učinkovito čiščenje skoraj vseh površin.Prednosti

Učinkovito sesanje

Med sesanjem vrtljiva krtača prečeše preprogo, da nežno odstrani umazanijo, tudi najbolj trdovratno, in temeljito očisti globlje plasti. Doslednost sesanja med sesanjem preprečuje odvajanje umazanije in prahu.

 
Izjemna prilagodljivost

Enostavno upravljanje omogoča čiščenje brez napora.

 
Tehnologija dveh motorjev

Električna krtača EBB100 z dvema motornima tehnologijama in edinstveno vrtljivo krtačo zagotavlja optimalno moč čiščenja - neprimerljivo. Tudi trdovratne dlake hišnih ljubljenčkov, pa tudi fine prašne delce, je mogoče odstraniti zelo enostavno.

 
Prilagojen za olajšano sesanje pod pohištvom

 

 

Tehnične podrobnosti

Nastanitev:
Nastanitev: Kakovostna, toplotno oblikovana plastika, ki jo je mogoče reciklirati.
Motor:
Motor: Enosmerni motor s približno 17.000 vrt / min
Dimenzije:
Dimenzije: Višina = približno 10 cm
Širina = približno 31 cm
Globina = približno 36 cm (s horizontalnim zglobom)
Delovna širina = 316 mm
Napetost: 
Napetost:  28,8 V
Nazivna napetost:
Nazivna napetost: 50 W
Raven hrupa (z VB100):
Raven hrupa (z VB100): preproge: 78 dB; trda tla 79 dB
Hitrost:
Hitrost:  Običajno: 1800 vrt / min; Turbo: 3800 vrt / min
Krtače:
Krtače:  2 zamenljivi vrtljivi krtači
Maša:
Maša:  Približno 1,2 kg.
Širina delovnega območja:
Širina delovnega območja:  Približno 25 cm.
Mere V / Š / G:
Mere V / Š / G:  Približno 250 mm / 310 mm / 250 mm.
Pogosto zastavljena vprašanja

Kakšna je vloga različnih gumbov na baterijskem sesalniku Kobold VB100?

Kobold VB100 lahko vklopite in izklopite s pritiskom na zeleni gumb, pod njim pa je srebrn gumb, občutljiv na dotik, s katerim lahko prilagodite raven sesalne moči. Uporabniki lahko vidijo, katera od treh možnih stopenj sesalne moči je izbrana glede na število LED, ki svetijo. Če na primer svetijo tri LED, je izbrana najvišja stopnja sesalne moči.

Kaj prikazuje LED zaslon in kakšen pomen imajo različne barve?

Lučke na sistemu Kobold VB100 prikazujejo stanje baterije in filtrirne vrečke. Ko je sesalnik vklopljen, število LED, ki sveti zeleno, prikaže trenutno stanje baterijskega sesalnika. Rumene svetleče diode označujejo, da je treba filtrirno vrečko zamenjati ali da je v sesalnem kanalu ovira, ki jo je mogoče enostavno odstraniti, utripajoče rdeče LED pa kažejo, da je prišlo do napake. V tem primeru izklopite sesalnik, preverite, da v sesalnem kanalu ni blokade, in znova zaženite sesalnik. Če imate dodatna vprašanja, glejte navodila za uporabo. Če se rdeča LED ne ustavi, se obrnite na službo za pomoč strankam.

Ali baterijski sesalnik Kobold VB100 ponuja možnost nastavitve moči sesanja?

Da, sistem Kobold VB100 ponuja tri različne ravni sesalne moči: minimalna, srednja in maksimalna sesalna moč. To zagotavlja največjo učinkovitost glede na različne potrebe in sloge čiščenja:

  • maksimalna sesalna moč - zelo velika sesalna moč, svetle tri bele LED
  • srednja sesalna moč - srednja moč sesanja, prižgani sta dve beli LED lučki
  • minimalna seslana moč - manjša moč sesanja, zasveti ena bela LED.

Ta strokovnjak za sesanje skoraj vseh vrst trdih tal ima visoko sesalno moč in tako izstopa po svojih vrhunskih čistilnih učinkih med drugimi brezžičnimi oz. baterijskimi sesalniki. Ko vklopite aparat, se samodejno aktivira tovarniška nastavitev načina delovanja, tj. Povprečna raven sesalne moči, priporočena za sesanje običajne količine umazanije. Nastavitve moči sesanja pa lahko po potrebi spremenite.

Kakšna je razlika med baterijskim sesalnikom VB100 in Kobold sesalnikom VK200?

Zasnova baterijskega sesalnika VB100 je skoraj enaka kot pri VK200, zahvaljujoč Vorwerkovi zasnovi. VB100 je za 1,7 kg lažji od VK200, dodatki za VB100 pa se od tistih za VK200 razlikujejo le do te mere, da jih je bilo treba prilagoditi novemu baterijskemu sistemu.