NOVO: Spoznajte naš novi baterijski sesalnik VK7. Njegova moč vas bo navdušila!

Brezplačni telefon: 080 10 33

Košarica
vorwerk-distributer
Kobold HD60 METLA ZA GLADKE TALNE POVRŠINE

S pomočjo vrtljivega zgloba z lahkoto očisti vse vrste gladkih talnih površin.

Izjemna okretnost

Domiselna oblika s posebno oblikovanim vrtljivim zglobom omogoča metli za gladke talne površine Kobold HD60 temeljito čiščenje tudi težko dostopnih kotičkov. Primerna za čiščenje vseh vrst, tako občutljivih, kakor tudi robustnih, gladkih talnih površin.  
UPORABNIKU PRIJAZNA ERGONOMIČNA OBLIKA
FLEKSIBILEN ZGLOB
Z GUMO PREVLEČENA GLADKA KOLESCA
RAZRED ENERGIJSKE UČINKOVITOSTI A++
(NA LESTVICI OD A+++ DO D)
NAJVIŠJA OCENA UČINKOVITOSTI ČIŠČENJA
IZJEMNO TRPEŽEN TER ODPOREN NA PRASKE IN UDARCE

Prednosti metle za gladke talne površine

VRTLJIVOST

Praktično zasnovan vrtljivi zglob omogoča 90° vrtenje v levo in desno, kar olajša izogibanje oviram in zagotavlja lažji dostop do težje dostopnih kotičkov. V primeru, ko se vogal sesalne šobe metle Kobold HD60 dotakne ovire (npr. stena, pohištvo, itd.), se nastavek ustrezno prilagodi - integrirana vzmet šobo samodejno vrača nazaj v začetni položaj. Le-to še dodatno olajša čiščenje in omogoča doseganja izjemnih rezultatov čiščenja tako rekoč brez vsakega truda. 

LOČENI SESALNI KANALI

Ločeni sesalni kanali omogočajo sočasno in optimalno pobiranje tako grobih kakor tudi majhnih prašnih delcev. Zahvaljujoč tej novi funkciji, trda talna šoba aparata Kobold HD60 zanesljivo zajame 111% vseh finih prašnih delcev, posesa pa tudi grobe delce umazanije. Sprednji profil ne potiska grobe umazanije v sprednji del metle, temveč jo posesa na enak način kot najmanjše prašne delce. 

Vsestranska in priročna

Brezhibna čistoča je sedaj na dosegu roke. Sesalna šoba aparata metle za gladke talne površine Kobold HD60 elegantno in spretno zaobide vse ovire. Zahvaljujoč svoji ploski obliki zlahka pobere umazanijo tudi pod pohištvom in na težko dostopnih kotičkih vašega doma. In še nasvet: metlo Kobold HD60 kombinirajte z uporabo globinskega aparata Kobold EB400 in dosegli boste najboljše rezultate čiščenja vaših talnih površin..Dodatna oprema in potrošni material

Kombinirajte čistilni sistem VK200 s pravo opremo, original potrošnim materialom in čistilnim programom, da boste doživeli temeljito čist dom.
Pogosto zastavljena vprašanja

KAKŠNA JE RAZLIKA MED GLOBINSKIM APARATOM EB400 ZA SESANJE GLADKIH TALNIH POVRŠIN IN METLO ZA GLADKE TALNE POVRŠINE KOBOLD HD60?

Globinski aparat EB400 je vsestranski in primeren tako za preproge kakor tudi za gladke talne površine, medtem, ko je metla za gladke talne površine Kobold HD60 primerna le za slednje.