LJUBO DOMA KDOR VORWERK IMA!

Čistilni sistem Kobold VK200


Novi čistilni sistem Kobold VK200

S svojo kompaktnostjo, izjemno okretnostjo ter veliko močjo, je novi čistilni sistem Kobold VK200 izvrstna pridobitev za vaše gospodinjstvo. Z njegovo pomočjo postane življenje lažje in čistejše. 

SAMODEJNO ZAZNAVANJE VRSTE TALNE POVRŠINE

POVSEM PRILAGODLJIV TELESKOPSKI ROČAJ

LED PRIKAZOVALNIK NAPOLNJENOSTI FILTRIRNE VREČKE

RAZRED ENERGETSKE UČINKOVITOSTI A+ 

POPOLNA REŠITEV ZA LJUDI Z ALERGIJAMI

SAMODEJNA FUNKCIJA VKLOP/IZKLOP

Prednosti

POVSEM SAMODEJNO ZAZANAVANJE VRSTE TALNE POVRŠINE

Prelomni trenutek v zgodovini čiščenja: osnovni aparat Kobold VK200 v kombinaciji s priključkom za globinsko čiščenje Kobold EB400 odlikuje povsem samodejno zaznavanje tal. Ultrazvočni senzorji zaznajo različne tipe talne površine ter samodejno aktivirajo optimalne nastavitve čiščenja. Ne glede na to ali imate opravka s čiščenjem gladkih ali tekstilnih talnih površin, čistilni sistem Kobold VK200 svoje delo zmeraj odlično opravi.

 

OBLIKA SLEDI UPORABI

Izjemna ergonomična oblika v povezavi z enostavno nastavljivim teleskopskim ročajem, lahko konstrukcijo in vrtljivim zglobom, zagotavlja čistilnemu sistemu Kobold VK200 izredno okretnost ter ga naredi uporabniku prijaznega. Glavno stikalo je priročno nameščeno na ročaj osnovnega aparata, kar še dodatno poveča njegovo praktičnost.

 


ENOSTAVNA IN INOVATIVNA MENJAVA FILTRIRNE VREČKE

Menjava filtrirne vrečke ni bila še nikoli tako enostavna. Zloženo filtrirno vrečko preprosto postavite s plastičnim delom obrnjenim navzdol v odprtino, zaprite pokrov in že ste pripravljeni. Ob pričetku sesanja se nova filtrirna vrečka Kobold FP200 3-v-1 samodejno razpre.

Toda to še ni vse: vrhunske filtrirne vrečke Kobold so razvite tako, da ujamejo

99%
alergenih prašnih delcev in tako izboljšajo kvaliteto življenja ljudem z alergijami. S tem načinom delovanja izboljšajo in osvežijo tudi zrak v vašem domu.

 

 


ČITLJIV LED PRIKAZOVALNIK NAPOLNJENOSTI FILTRIRNE VREČKE

Ena izmed mnogih prednosti novega čistilnega sistema VK200 je tudi LED prikazovalnik napolnjenosti filtrirne vrečke 3 v 1.
Prikazovalnik je zanesljiv in enostaven za odčitanje. Kadar se vse LED lučke na prikazovalniku obarvajo oranžno je to zanesljiv znak, da je filtrirna vrečka polna in jo je potrebno zamenjati.

 

Povsem nov čistilni sistem Kobold

Skupaj s številnimi pripomočki predstavlja osnovni aparat Kobold VK200 popoln in vsestranski čistilni sistem. Posebej je zasnovan tako, da zadostuje vašim pričakovanjem po čistoči in v obliki ustreznih pripomočkov ponuja rešitev za vsako izmed potreb vašega čiščenja. Menjava pripomočkov je enostavna in brez napora zgolj s pritiskom na gumb. In že ste pripravljeni na celovito čiščenje!

PRIKLJUČKI ZA ČIŠČENJE TALNIH POVRŠIN

Čistilni sistem Kobold VK200 je namenjen čiščenju vseh vrst tal. Z njim lahko očistite tako gladke talne površine kakor tudi preproge. Zahvaljujoč svojim domiselno razvitim priključkom, lahko osnovni aparat prilagodite za čiščenje vseh vrst površin znotraj vaših prostorov.

PRIKLJUČKI ZA ČIŠČENJE POVRŠIN NETALNIH POVRŠIN

S svojimi uporabnimi priključki vam bo čistilni sistem Kobold VK200 v veliko pomoč. Čistilni sistem Kobold VK200 je več kakor zgolj sesalec. Je modularni sistem, ki vam zagotavlja najvišjo stopnjo čistoče. Z njim lahko vrhunsko očistite oblazinjeno in ostalo pohištvo, vzmetnice, tekstilne površine in še mnogo več. Ne glede na površino, ki jo čistite, čistilni sistem Kobold VK200 je prava rešitev.

Dodatna oprema in potrošni material

Kombinirajte čistilni sistem VK200 s pravo opremo, original potrošnim materialom in čistilnim programom, da boste doživeli temeljito čist dom.


Tehnični podatki

RAZRED ENERGETSKE UČINKVITOSTI
RAZRED ENERGETSKE UČINKVITOSTI A+
OHIŠJE
OHIŠJE Visokokakovostna umetna masa z možnostjo recikliranja
MOTOR
MOTOR Brezkrtačni električni motor s krogličnimi ležaji z elektronsko regulacijo. Ne potrebuje vzdrževanja. Nominalna hitrost 60.000 obratov/minuto.
VENTILATOR
VENTILATOR Enostopenjski radialni ventilator
NAPETOST
NAPETOST Izmenična 220–240 V, 50/60 Hz
NAZIVNA MOČ
NAZIVNA MOČ 700 W
DELOVNI POLMER
DELOVNI POLMER Min. 7 m (po IEC 60312-1)
MAKS. PODTLAK
MAKS. PODTLAK 160 hPa (po DIN EN 60312-1 / pri 700 W)
MAKS. PRETOK ZRAKA
MAKS. PRETOK ZRAKA 44.5 l/s (po DIN EN 60312-1 / pri 700 W)
MAKS. SESALNA MOČ
MAKS. SESALNA MOČ 280 W s čistim filtrom (po DIN EN 60312-1 / pri 700 W)
MAKS. IZKORISTEK
MAKS. IZKORISTEK 40% (po DIN EN 60312-1 / pri 700 W)
PROSTORNINA FILTRIRNE VREČKE
PROSTORNINA FILTRIRNE VREČKE 2.2 l (po IEC 60312-1)
EMISIJA PRAHU
EMISIJA PRAHU Pribl. 0,001 mg/m3 (po EN 60312)