Igrača - otroški sesalnik Kobold VK200

Otroški sesalnik Kobold VK200

79,00 €
vključuje 22% DDV
Razpoložljivost:
79,00 €
želim
ponudbo

Opis

Zagotovite vašemu otroku veliko prijetnih uric igranja z otroškim sesalnikom Kobold VK200.

VKLOP / IZKLOP in PRILAGAJANJE SESALNE MOČI APARATA

Sesalnik vklopite in izklopite z zelenim drsnim stikalom na ročaju. To stikalo se lahko uporabi tudi za prilagoditev sesalne moči, kot sledi:

  • aut = samodejna nastavitev
  • soft = minimalna sesalna moč
  • med = zmerna sesalna moč
  • max = maksimalna sesalna moč

NASTAVITEV VIŠINE ROČAJA

Višino ročaja lahko po želji prilagajamo. Za prilagoditev višine ročaja, držite zaskočni gumb in izvlecite teleskopski ročaj. Ko dosežete želeno višino ročaja, gumb spustite, da se zaskoči.

GIBLJIVA ŠČETKA

Domiselno zasnovan Vorwerk Kobold gibljivi zglob, omogoča uporabniku igračke enostavno in lahkotno premikanje globinskega aparata v različnih smereh. Pri igri bo tako lahko vaš otrok zlahka dosegel tudi najbolj odročne predele. Pri tem sta v veliko pomoč široka koleščka.

UMETNI PRAH IZ STIROPORNIH KROGLIC

Skupaj z igračko dobite tudi umetni prah v obliki kroglic iz stiropora. Kroglice nadomeščajo pravi prah v gospodinjstvu. Enostavno jih razsujte naokrog in vaš otrok jih bo z otroškim sesalnikom Vorwerk Kobold z veseljem posesal.

ODSTRANJEVANJE IN PRAZNJENJE POSODE ZA PRAH

V filtrirni posodi se zbira prah - stiroporne kroglice . Posodo odstranite tako, da izvlečete filtrirno posodo in jo izpraznite. Izpraznjeno filtrirno posodo vstavite nazaj v aparat. Vaš otroški sesalnik Kobold VK200 je pripravljen za ponovno uporabo.

Za delovanje so potrebne štiri 1,5 V LR14 baterije, ki niso priložene ob nakupu.