vg100
Akcija velja od 9.5. - 5.6.2024

VK7 FULL SET

Set vsebuje:

  • baterijski sesalnik Vorwerk VK7
  • z avtomatska električna krtača EB7
  • nosilec s ščetko HD7
  • priključek za sesanje in pomivanje SP7 skupaj s čistilom in krpami
  • električna krtača za oblazinjeno pohištvo PB7 / Lavenia set
  • komplet priključkov za čiščenje nad tlemi, torba za priključke VK7 in naramni pas
  • polnilnik SC7
  • premium filtrirne vrečke FP7 z osvežilci prostora Dovina
  • Čistilec oken VG100+
- +
2.499,00 € 2.599,00 €
*Končna gotovinska cena z vključenimi vsemi popusti velja do 05.06.2024.
vključuje 22% ddv, brezplačna dostava
Dobavni rok 2-4 delovnih dni
Možnost nakupa na obroke:
že za 50€ + 40 x 63,73€
Za več informacij v zvezi z našim financiranjem kliknite tukaj!

Opis izdelka

Vorwerk predstavlja novi baterijski sesalnik VK7!

Z enim samim klikom lahko v hipu preklapljate med različnimi nastavki in z vsakim klikom v rokah držite popolnoma novo napravo. Tako lahko svoje nastavke za čiščenje kadarkoli prilagodite ali svojo zbirko razširite.

Funkcija »boost«
Več moči pri sesanju ali pomivanju tal - preprosto s pritiskom na gumb! Pripravljen na posebne izzive. S funkcijo »boost« lahko s pritiskom na gumb brez težav posesate tudi grobejšo umazanijo in večje delce. Koncentrirana moč in največja zmogljivost sesanja!

Želite posesati in pobrisati tla hkrati?
Naš inovativni priključek SP7 dela čudeže na trdih tleh, kot so parket, laminat, ploščice ali kamnita tla - in celo na naoljenih, povoskanih in namaščenih lesenih tleh. Minimalna poraba vode, ne pušča sledi in očisti brezkompromisno temeljito. Najučinkovitejše pomivanje in 50 % prihranek časa za vas!

Tudi veliki kosi kamenja?
Baterijski sesalnik VK7 in njegova avtomatska električna krtača EB7 postavljata nove standarde za preproge in trda tla. Samodejna funkcija s pametnim zaznavanjem tal samodejno prilagodi stopnjo sesanja in hitrost vrtenja krtač. Brez težav sesa tudi večje delce. Pravi domači šarmer!

Čisto? Primerno za alergike?
Električna krtača za oblazinjeno pohištvo PB7 omogoča nežno in globinsko čiščenje oblazinjenih površin in vzmetnic. Idealno za alergike.

Si želite spati v čistem okolju?
Vorwerkov nastavek za globinsko sesanje vzmetnic MR7 in nastavek za osvežitev vzmetnic MP7 zagotavljata popolnoma čisto spalno okolje. V kombinaciji z naramnim pasom SG7 in fleksibilno cevjo SB7 dosežete novo raven udobja in hitrosti.

Spoznajte brezžični sesalnik Kobold VK7 še bolje!

Dodatna oprema

Čistilne krpe Univerzal
Krpe Universal zaradi najnovejše tehnologije mikrovlaken dosežejo popoln rezultat čiščenja na skoraj vseh vrstah gladkih talnih povšin. Vrhunec predstavljajo tri različna, visokokakovostna super mikrovlakna, ki še posebej dobro vpijajo umazanijo. Krpe za čiščenje so primerne za pranje pri 60° v pralnem stroju in sušilnem stroju. Ne uporabljajte mehčalca tkanin.

Koboclean Universal
Nežno čiščenje, močna učinkovitost: 3 ml Koboclean Universal v pokrovčku rezervoarja naprave SP7 je dovolj, da optimizirate učinek čiščenja vaše naprave SP7. Čistilni koncentrat je tudi izjemno varčen: ena sama 500-mililitrska steklenička zadostuje za do 1.000 sesalnih robčkov!

Komplet za popolno sesanje nad tlemi:
- priključek za tekstil TD7
- avto nastavek CD7
- večnamenski priključek FD7
- fleksibilna cev SB7
- teleskopski vogalni priključek VD7
- teleskopska cev TR7
- naramni pas SG7
- torba za priključke VK7