Zadnja priložnost za model baterijskega sesalnika VB100!

Brezplačni telefon: 080 10 33

Košarica
vorwerk-distributer

Čistilec oken VG100+

OČISTITE, OBRIŠITE IN OSUŠITE V ENEM KORAKU!
- +
159,00 € 237,00 €
Priporočeno za vas:
vg100+

Pregled najpomembnejših lastnosti

kristalno čista okna

Za kristalno čista okna

prepolovite svojo obremenitev

Prepolovite svojo delovno obremenitev

Z rahlim pritiskom počasi premikajte čistilec oken VG100+ v ravni smeri od vrha do dna okna. Vsako progo, linijo zaključite z nagibom čistilca. Krpa iz mikrovlaken bo s pomočjo vode in čistilnega koncentrata odstranila umazanijo s steklene površine vašega okna. Preprosto genialno!

Presenetljivo preprosto

Čistilec oken opravi vse delovne korake v enem: hkrati navlaži okensko steklo, odstrani umazanijo in posesa umazano vodo.

odlični rezultati

Odlični rezultati

Čistilo za okna je idealno za čiščenje različnih steklenih površin v vašem domu. Na primer okenska stekla, steklene mize in ogledala. Steklena površina se zaradi sesanja tako hitro posuši, da se lise sploh ne morejo pojaviti.

hitra priprava

Preprosto, enostavno, hitro

Hitra priprava in lažje delo

Ko sta rezervoar in baterija napolnjena, lahko s pritiskom na gumb začnete čistiti. Čistilca oken vlečete po vzporednih poteh čez okensko steklo - vse ostalo opravi 30-vatni motor.

čiščenje z eno roko

Čiščenje z eno roko

Čistilec oken VG100+ tehta le 1 kg, zato ga lahko upravljate z eno roko. Umazana voda se izloči tako hitro, da obe roki ostaneta suhi od začetka do konca.

dvakrat hitreje

Dvakrat hitreje

Čiščenje oken traja le polovico manj časa kot pri običajnih metodah, saj z vsakim brisanjem poskrbite za popolno čiščenje.

Teleskopski ročaj

Teleskopski ročaj omogoča enostaven dostop do steklenih površin na višinah. Tako lahko do njih dostopamo iz tal, saj variabilna dolžina teleskopskega ročaja znaša od 80 do 120 cm. Montaža teleskopskega ročaja je enostavna, delo na višini pa učinkovito in varno.

V nakup

Varčno in trajnostno

Enostavno čiščenje in dolgotrajna baterija

Pri čiščenju ni omejitev. Takoj ko je baterija napolnjena, se lahko čiščenje oken začne brezžično in udobno. Ko je baterija popolnoma napolnjena, čistilec oken čisti vsaj 30 minut.

Varčevanje z vodo in detergentom

Dobro in učinkovito čiščenje. S samo 80 ml vode in 5 ml koncentrata za čiščenje stekla GC100 lahko očistite približno 20 m² steklene površine. Ob ustrezni uporabi koncentrat zadostuje za 40 nanosov.

Trajno in vpojno

Krpa iz mikrovlaken zaradi visoke vpojnosti vpije velik del čistilne tekočine. Lahko jo perete v pralnem stroju pri 60°.

Osnovna oprema

osnovna oprema vg100

Čistilec oken sestavljajo naslednje komponente:

  • VG100+ čistilec oken
  • VG100+ rezervoar za vodo
  • MF100 čistilna krpa iz mikrovlaken (2x)
  • GC100 čistilni koncentrat
  • VG100+ polnilnik

Pogosto zastavljena vprašanja

Kako očistim okenske vogale?

Narahlo pritisnite in počasi premikajte čistilec oken VG100 v ravni smeri od vrha do dna okna (navpični gibi). Prvi in zadnji poteg sta lahko horizontalna. Gumijasti brisalec morate potegniti vse do zaključka steklene površine.

Kako okolju prijazen je VG100?

Čistilec oken VG100+ ustreza veljavnim evropskim smernicam o okoljskih zahtevah o neškodljivosti čistilnih sredstev. Čistilni koncentrat ne predstavlja tveganja za okolje.

Ali se lahko čistilec oken VG100+ uporablja za čiščenje manjših posameznih oken?

Odvisno od velikosti površine določenega okna. Najnovejši gradbeni trendi se nagibajo k vgradnji večjih okenskih površin. Na splošno se dandanes vgrajujejo v glavnem okna večjih dimenzij.

Koliko časa potrebuje VG100+ da se napolni?

Čistilec oken VG100+ se povsem napolni v 6 urah. Po zaslugi litij-ionskih bateriji doseže 80-odstotno napolnjenost po 2-3 urah.

Lahko uporabljam VG100+ tudi za čiščenje višje ležečih površin?

Ja, čistilec oken VG100+ omogoča tudi čiščenje steklenih površin visoko nad tlemi, ki jih še lažje dosežemo s pomočjo teleskopskega ročaja.