NOVO: VG100+, več kot le čistilec oken!

Brezplačni telefon: 080 10 33

Košarica
vorwerk-distributer
VK200 v uporabi
vk200 med delovanjem

Prednosti

Ljubo doma kdor vorwerk ima!

Povsem samodejno zazanavanje vrste talne površine

Prelomni trenutek v zgodovini čiščenja: osnovni aparat Kobold VK200 v kombinaciji s priključkom za globinsko čiščenje Kobold EB400 odlikuje povsem samodejno zaznavanje tal. Ultrazvočni senzorji zaznajo različne tipe talne površine ter samodejno aktivirajo optimalne nastavitve čiščenja. Ne glede na to ali imate opravka s čiščenjem gladkih ali tekstilnih talnih površin, čistilni sistem Kobold VK200 svoje delo zmeraj odlično opravi.

Oblika sledi uporabi

Izjemna ergonomična oblika v povezavi z enostavno nastavljivim teleskopskim ročajem, lahko konstrukcijo in vrtljivim zglobom, zagotavlja čistilnemu sistemu Kobold VK200 izredno okretnost ter ga naredi uporabniku prijaznega. Glavno stikalo je priročno nameščeno na ročaj osnovnega aparata, kar še dodatno poveča njegovo praktičnost.

Enostavna in inovativna menjava filtrirne vrečke

Menjava filtrirne vrečke ni bila še nikoli tako enostavna. Zloženo filtrirno vrečko preprosto postavite s plastičnim delom obrnjenim navzdol v odprtino, zaprite pokrov in že ste pripravljeni. Ob pričetku sesanja se nova filtrirna vrečka Kobold FP200 3-v-1 samodejno razpre.

Toda to še ni vse: vrhunske filtrirne vrečke Kobold so razvite tako, da ujamejo 99% alergenih prašnih delcev in tako izboljšajo kvaliteto življenja ljudem z alergijami. S tem načinom delovanja izboljšajo in osvežijo tudi zrak v vašem domu.

Čitljiv led prikazovalnik napolnjenosti filtrirne vrečke

Ena izmed mnogih prednosti čistilnega sistema VK200 je tudi LED prikazovalnik napolnjenosti filtrirne vrečke 3 v 1.

Prikazovalnik je zanesljiv in enostaven za odčitanje. Kadar se vse LED lučke na prikazovalniku obarvajo oranžno je to zanesljiv znak, da je filtrirna vrečka polna in jo je potrebno zamenjati

vk200 med delovanjem

Priključki za čiščenje talnih površin

Čistilni sistem Kobold VK200 je namenjen čiščenju vseh vrst tal. Z njim lahko očistite tako gladke talne površine kakor tudi preproge. Zahvaljujoč svojim domiselno razvitim priključkom, lahko osnovni aparat prilagodite za čiščenje vseh vrst površin znotraj vaših prostorov.

Globinski aparat kobold EB400

Zahvaljujoč samodejnemu zaznavanju vrste talne površine, je globinski aparat Kobold EB400 tisti priključek, ki predstavlja inovacijo na področju doseganja brezpogojne čistoče.

Čistilec za gladke talne površine SP600

Prihranek časa pri čiščenju s čistilcem za gladke talne površine Kobold SP600 je največja odlika tega čistilnega sistema. Popolna čistoča brez madežev v samo polovičnem času: preprosto izjemno.

Priključki za čiščenje površin netalnih površin

S svojimi uporabnimi priključki vam bo čistilni sistem Kobold VK200 v veliko pomoč. Čistilni sistem Kobold VK200 je več kakor zgolj sesalec. Je modularni sistem, ki vam zagotavlja najvišjo stopnjo čistoče. Z njim lahko vrhunsko očistite oblazinjeno in ostalo pohištvo, vzmetnice, tekstilne površine in še mnogo več. Ne glede na površino, ki jo čistite, čistilni sistem Kobold VK200 je prava rešitev.

Električna krtača Kobold PB440

Električna krtača Kobold PB440 je tisti priključek, ki vam bo pomagal, da se boste znebili dlak vašega hišnega ljubljenčka, drobtin in ostale, celo najbolj trdovratne umazanije, z oblazinjenega pohištva, vzmetnic in celo iz notranjosti vašega avtomobila.

Komplet lavenia za čiščenje vzmetnic Kobold MP440/MR440

Komplet priključkov za čiščenje vzmetnic Kobold MP440 & MR440 Set zagotavlja prijeten občutek svežine in čistoče z zelo malo truda.

Koboclean čistila

Potrošni material

V naši spletni trgovini lahko najdete nove filtrirne vrečke, čistila Koboclean ali naše osvežilce zraka Dovina, ki sesanje spremenijo v žejo, ter drugo dodatno opremo.

Spletna trgovina