O podjetju Parnad

Parnad d.o.o. – URAD

Cesta v Gorice 33,
1000 Ljubljana
Telefon: 01/ 200 48 10
E-pošta: parnad@parnad.si

Delovni čas : od pon. do pet. od 8.00 do 16.00 ure,
sobote, nedelje in praznike zaprto.

trgovina parnad ci100 vic

Podatki o podjetju:

Parnad d.o.o.
Matična številka: 5342236
Davčna št: SI32412711

Smo zavezanci za DDV
TRR: SI56 0400 1004 9678 248

Podjetje Parnad d.o.o., Ljubljana je pooblaščeni zastopnik za čistilni sistem Vorwerk, ki je na slovenskem trgu prisotno od leta 1990, in ima tudi hčerinski podjetji na Hrvaškem in v Srbiji. Parnad d.o.o. predstavlja podjetje z zdravim jedrom, ki trži izdelke prvovrstne kakovosti. Našim strankam in kupcem svetujemo o najboljših rešitvah pri čiščenju za njihovo bivalno okolje in na tak način skrbimo za njihovo zdravje. Lahko se pohvalimo, da smo v letih našega delovanja na trgu prodali več kot 140.000 čistilnih sistemov Vorwerk in kupcem omogočili nov pristop k čiščenju in vzdrževanju bivalnih ter poslovnih prostorov, kar je med drugim dokaz naše vrhunske kvalitete proizvodov in storitev za kupce.

 V vseh letih našega delovanja smo na trg lansirali že devet modelov aparata Vorwerk. Zadnji model VK200 predstavlja vrhunec kvalitete in tehnološke izpopolnjenosti sesalnega aparata.

Parnad d.o.o. je eno redkih podjetij, ki vam omogoča, da izdelek za katerega se zanimate preizkusite in se nato odločite za nakup. Zastopnik vas obišče na domu, ko imate čas in vam predstavi delovanje aparata in vse prednosti našega čistilnega sistema ter ga predvsem sami  preizkusite tam, kjer je to najpomembnejše - v vašem domu.
Vorwerk in zgodovina

Vorwerk je mednarodni koncern z več kot 125-letno tradicijo in več kot 500.000 zastopniki po vsem svetu. V več kot 60 državah ima hčerinska podjetja oz. pooblaščene distributerje. V tem času je bilo po svetu prodano več kot 40 milijonov čistilnih sistemov.

Tovarna čistilnih sistemov razvija svoje izdelke v skladu z najnovejšimi spoznanji in jih izdeluje po najmodernejših metodah; veliko poudarka daje kvaliteti izdelave in materiale. To ji omogoča, da nudi svojim kupcem najboljšo tehnologijo najvišje kakovosti, naši svetovalci pa imajo vedno prednost pred konkurenco. Čistilni sistem Vorwerk se trži izključno preko direktne prodaje in ga je mogoče kupiti le preko svetovalcev.
V 30-ih je nemško podjetje na trg lansiralo izdelek, ki je naredil pravo revolucijo med sesalniki, z neverjetnimi lastnostmi za tisti čas: bil je lahek, praktičen, učinkovit in cenovno razmeroma ugoden. Ta sesalnik so poimenovali “Kobold” (nem. škrat). Očarljivo ime za izdelek, ki mu je bilo zaradi njegovih izjemnih kvalitet usojeno postati svetovno znan. Kobold je takoj osvojil srca in domove ljudi, predvsem zaradi svojih visoko-konkurenčnih lastnosti in strategije pristopa na trg - direktne prodaje, ki jo je prevzela celotna struktura Vorwerk Group. Od takrat naprej se je prodaja, ki je milijonom družinam po svetu ponudila idealno rešitev težav pri čiščenju v gospodinjstvu, le povečevala.

Desetletja, ki so sledila, so bila podrejena nenehnim inovacijam in sadovom tehnoloških raziskav. Ob koncu 50-ih je bila v Evropi predstavljena prva električna globinska krtača, ki je združila sesalno moč in mehansko delovanje ter tako očistila preproge kot nikoli prej. Novi priključki so razširili možnost delovanja Kobolda na različnih površinah in tako se je začel počasi oblikovati »čistilni sistem Kobold«.

Začetek 70-ih let je prinesel prvi sistem za suho »pranje« preprog in oblazinjenega pohištva. Biološko čistilo Kobosan in osvežilni pribor sta mehanskemu sesanju dodala še večjo učinkovitost. V 80- ih je Kobold VK 120 odprl nove dimenzije konceptu modularnosti in postal eden najbolj svetovno znanih in uporabljenih sesalnikov.

V zgodnjih 90-ih je čistilni sistem Kobold postal celovit z rojstvom Puliluxa, novega nastavka, ki je bil sposoben čistiti gladke površine na nov, še bolj učinkovit način. Leto 2000 je postavilo nov mejnik: čistilni sistem Kobold je doživel tehnološko in konceptualno evolucijo, s čimer je naredil velik korak na poti k modernemu načinu čiščenja v gospodinjstvu.

Ob vstopu v XXI. stoletje Kobold združuje v sebi desetletja predanosti, strasti in raziskav. Generacijo Premium filtrirnih vrečk, ki zmanjšujejo možnost alergij in prahu, tako, da zadržijo tudi najmanjše in najbolj škodljive delce prahu. In vsa ta tehnologija je za uporabo celo še bolj preprosta.


Filozofija podjetja

KAKO URESNIČUJEMO DRUŽBENO ODGOVORNOST V PODJETJU?

Vaš dom je v dobrih rokah!

Poslanstvo podjetja

V podjetju Parnad d.o.o. smo zavezani v najboljši meri zadovoljiti pričakovanja naših strank. Trgu in kupcem poizkušamo na čim boljši način predstaviti prednosti in kvaliteto naših izdelkov za udobno in zdravo bivalno okolje.

Naša vizija

Naš moto podjetja Parnad d.o.o. je »Vorwerk v vsak dom«.

Parnad d.o.o. predstavlja odlično zaposlitveno priložnost za ljudi, ki željo poslovno potrditev na področju prodaje. Pod svoje okrilje želimo pridobiti nove sodelavce, ki bodo z veseljem in strokovnostjo predstavljali visoko tehnološki izdelek bodočim kupcem.

Temelji našega uspeha in prednosti pred konkurenco

Podjetje Parnad d.o.o. zaposluje 16 ljudi, ki skrbijo in dajejo podporo prodajni strukturi. Naša prodajna ekipa, šteje trenutno 65 strokovnih svetovalcev na terenu, ki na področju celotne Slovenije predstavljajo naš tehnično izpopolnjen proizvod z vrhunskim dizajnom in neštetimi prednostmi za uporabnika.

Vrhunski proizvod, korekten odnos do strank ter zaposlenih med seboj predstavlja vir konkurenčnih prednosti podjetja Parnad.