vg100
Akcija velja od 9.5. - 5.6.2024

SET VK7 + SP7

Komplet vključuje inovativni baterijski sesalnik VK7 s priključkom SP7. S to kombinacijo lahko tla v enem koraku sesate in pomivate. S še več vibracijami, varčno očisti vaša tla brez puščanja sledi. Kompletu so priložene tudi krpe za čiščenje Universal Soft in koncentrat za čiščenje Koboclean vseh vrst tal.

- +
1.549,00 € 1.849,00 €
*Končna gotovinska cena z vključenimi vsemi popusti velja do 05.06.2024.
vključuje 22% ddv, brezplačna dostava
Dobavni rok 2-4 delovnih dni
Možnost nakupa na obroke:
že za 50€ + 40 x 44,98€
Za več informacij v zvezi z našim financiranjem kliknite tukaj!

Opis izdelka

Set vsebuje:

  • baterijski sesalnik Vorwerk VK7
  • priključek za sesanje in pomivanje SP7 skupaj s čistilom in krpami
  • polnilnik SC7
  • premium filtrirne vrečke FP7 z osvežilci prostora Dovina

Baterijski sesalnik VK7 s priključkom za sesanje in pomivanje SP7

Sesanje in pomivanje v enem koraku Baterijski sesalnik Kobold VK7 + SP7 skupaj tvorita popoln baterijski sesalnik za talne površine. Zahvaljujoč novi funkciji Boost na modelu VK7 prestavita v višjo prestavo: s funkcijo Boost imata SP7 in VK7 večjo sesalno moč, in to celo med brisanjem!

Novi baterijski sesalnik VK7
Inteligentni LED zaslon z vsemi informacijami o čiščenju. Zmogljivo baterijo BY7 lahko preprosto zamenjate z dvema klikoma.
Nova Premium filtrirna vrečka FP7 je preizkušena in certificirana pri TÜV. Zanesljivo zadrži fini prah in ostale drobne prašne delce, ki povzročajo alergije.

Želite posesati in pobrisati tla hkrati?
Zagotovite si najlepše očiščena tla s priključkom SP7 za sesanje in pomivanje gladkih talnih površin 2-v-1. Priključek SP7 dela čudeže na trdih tleh, kot so parket, laminat, ploščice ali kamnita tla - in celo na naoljenih, povoskanih in namaščenih lesenih tleh. Minimalna poraba vode, ne pušča sledi in očisti brezkompromisno temeljito. Najučinkovitejše pomivanje in 50 % prihranek časa za vas!

Spoznajte brezžični sesalnik Kobold VK7 še bolje!

Dodatna oprema

Čistilne krpe Univerzal
Krpe Universal zaradi najnovejše tehnologije mikrovlaken dosežejo popoln rezultat čiščenja na skoraj vseh vrstah gladkih talnih povšin. Vrhunec predstavljajo tri različna, visokokakovostna super mikrovlakna, ki še posebej dobro vpijajo umazanijo. Krpe za čiščenje so primerne za pranje pri 60° v pralnem stroju in sušilnem stroju. Ne uporabljajte mehčalca tkanin.

Koboclean Universal
Nežno čiščenje, močna učinkovitost: 3 ml Koboclean Universal v pokrovčku rezervoarja naprave SP7 je dovolj, da optimizirate učinek čiščenja vaše naprave SP7. Čistilni koncentrat je tudi izjemno varčen: ena sama 500-mililitrska steklenička zadostuje za do 1.000 sesalnih robčkov!