Spoznaj najboljši set za osvežitev vzmetnic

Spoznaj najboljši set za osvežitev vzmetnic

Spoznaj najboljši set za osvežitev vzmetnic

Ko sem v kompletu Vorwerkovih priključkov opazila Lavenia set za osvežitev in globinsko sesanje vzmetnic, sem bila navdušena. Pred tem sem vzmetnico tu in tam le posesala, jo občasno vzela iz okvirja, da se je prezračila, 1x na leto globinsko posesala s sesalcem, ki sem si ga izposodila, redno menjavala posteljnino, a osvežila je čez leto na način, kot ga premore Lavenia set, nisem. Zato sem vedela, da bom set preizkusila takoj, ko se najprej dodobra spoznam z baterijskim sesalnikom VK7

Na začetku nisem vedela, kaj točno pričakovati. V mislih so se porajala različna vprašanja, je set res učinkovit, bom zares opazilo spremembo, lahko sistem, ki je narejen popolnoma drugače, kot globinski sesalec, učinkovit. 

Ko sem set sestavila, si dobro prebrala navodila za pravilno uporabo, sem se prve uporabe resnično veselila. V veliko pomoč mi je bil super prikaz uporabe seta na Vorwerk Instagram profilu, kjer je uporaba Lavenia seta prikazana na enostaven in razumljiv način. Sama sem postopku sledila in ob spoznavanju s setom tudi uživala.


Lavenia set


Da bo rokovanje s setom enostavno tudi za vas z vami, delim nekaj osnovnih korakov uporabe.

  • KORAK 1: s pomočjo električne krtače PB7, ki se odlično obnese pri čiščenju oblazinjenega pohištva, odstranjuje trdovratne živalske dlake hišnih ljubljenčkov, prah, pršice, drobtine, umazanijo in se priporoča tudi pri čiščenju notranjosti avtomobila, vzmetnico dobro posesate. Zaradi premišljene oblike boste z njo lahko odlično posesali ozke prostore, razpoke, kote. S tovrstno krtačo težko dostopna mesta niso več težava.

  • KORAK 2: po vzmetnici raztrosite Lavenia biološki čistilni sneg za biološko pranje vzmetnic, ki so mu podelili TÜV certifikat, kar pomeni, da se v uporabo priporoča tudi posameznikom, ki se borijo z raznimi alergijami in je prijetnega, svežega vonja, ki spominja na vonj po opranem perilu.

  • KORAK 3: z nastavkom za osvežitev vzmetnic MP7 biološki čistilni sneg dobro vtrete v vzmetnico. Pustite delovati vsaj 30 minut.

  • KORAK 4: za konec s pomočjo nastavka za sesanje vzmetnic MR7 biološki čistilni sneg dobro posesate.


Vzmetnica ima prijeten svež vonj, je videti čista in osvežena. Zagotovo je Lavenia set eden izmed tistih setov, ki vam bo odlično služil za osvežitev vzmetnic.

Sete in posamezne kose preverite tukaj.

Če vas morebiti zamika naj vam zaupam, da vas pri Vorwerku razveseljujejo z brezplačno poštnino pri nakupu nad 40 eur. Če se vam poraja kakšno vprašanje, bodo zagotovo veseli vašega odziva, vprašanj in vam z veseljem pomagajo in svetujejo preko telefonskega pogovora: 080 10 33 in preko e-pošte: parnad@parnad.si.

Prijetno odkrivanje in navdušenje ob uporabi Lavenia seta vam želim.



Za Vorwerk Slovenija Monika iz IG profila @cvetlicnoobarvana.

Objavljeno: 19.03.2024