NOVO: VG100+, več kot le čistilec oken!

Brezplačni telefon: 080 10 33

Košarica
vorwerk-distributer
vg100
Akcija velja od 4.7. - 7.8.2024

Sesalni robot VR300

Izjemno učinkovito čiščenje, pametna navigacija, samostojno delovanje, natančna zaznava svojega okolja in še več.

- +
949,00 €
Priporočeno za vas:

Praktičen pomočnik za brezskrben in prijeten dom

Sesalni robot VR300 samostojno in temeljito očisti vsak kotiček, medtem ko imate čas za druge stvari. Čisti vsak kvadratni meter tal in skrbno ravna s pohištvom. Z aplikacijo lahko preprosto in praktično od koder koli spremljate in nadzorujete njegovo učinkovitost čiščenja in funkcije.
Uporaba sesalnega robota VR300

Pregled najpomembnejših lastnosti

Izjemni rezultati čiščenja

Specialist za preproge in gladke talne površine

Zahvaljujoč izjemni sesalni moči, sesalni robot VR300 enako učinkovito očisti tako preproge, kakor tudi gladke talne površine. Medtem, ko sesalnik čisti vaše talne površine, se lahko brezskrbno posvetite pomembnejšim stvarem v vašem življenju.

Čas delovanja baterije do 90 minut

Zaradi njegove močne litij-ionske baterije, lahko sesalni robot VR300 opravi do 60 minut čiščenja ob enem samem polnjenju. V načinu Eco lahko deluje celo do 90 minut in očisti površino do 120 m2. Ko je baterija prazna, se sesalni robot samodejno vrne na polnilno postajo in po končanem polnjenju nadaljuje s sesanjem tam, kjer se je predhodno ustavil.

Odlični rezultati

Inteligentni sesalni robot VR300 ni edinstven zgolj zaradi natančne navigacije, ampak tudi zaradi odličnih rezultatov čiščenja. Učinkovit in trpežen motor ustvari visoko sesalno moč, nova tehnološko razvita ščetka pa omogoča še boljše pobiranje prahu. Krožna krtača, ki se vrti s hitrostjo 1800 vrtljajev na minuto zagotavlja izjemno temeljito čistočo.

Pametna navigacija

Linija za linijo

Sesalni robot VR300 se pametno in natančno premika po liniji s pomočjo laserskega senzorja razdalje, ki temelji na SLAM tehnologiji (istočasna lokalizacija in načrtovanje).

Ultrazvočni in infrardeči senzorji za maksimalno natančnost

Sesalni robot VR300 se samostojno in zanesljivo premika po prostorih vašega doma. Ultrazvočni in infrardeči senzorji natančno analizirajo okolico in odkrivajo morebitne ovire. Sesalnemu robotu omogočajo manevriranje okoli ovir, kot npr. pohištvo, vrata ali zidovi, skoraj brez dotikanja. Sesalni robot VR300 prav tako prepozna stopnice, kar pomeni, da se giblje po prostorih, ne da bi utrpel morebitni padec po stopnicah ali s podesta. Sesalni robot VR300 lahko zazna tudi trdne ovire do višine 2 cm, kot so npr. noge od pohištva ali pragovi in preproge do višine 1,5 cm.

Stranske ščetke za vogale in robove

D-oblika modela sesalnega robota VR300 je povsem prilagojena za zagotavljanje čistoče ne glede na postavitev pohištva v posameznih prostorih ter postavitev prostorov samih. Sesalni robot VR300 je namreč opremljen tudi s stransko ščetko, ki zagotavlja, da so tudi vsi vogali in robovi vašega doma očiščeni do potankosti.

Praktične funkcije

Hiter in preprost dostop do vseh glavnih funkcij

Vse glavne funkcije - kot so »Eco« način, program za čiščenje vseh prostorov »Vsi prostori«, program za omejeno čiščenje posameznih področij »Spot« in vrnitev na polnilno postajo - so preprosto dostopne na upravljalni plošči naprave.

Učinkovita stranska krtača

Zaradi vrtljive stranske krtače VR300 čisti še posebej natančno in temeljito.

Higiensko praznjenje

Posodo za prah lahko izpraznite, ne da bi pri tem ustvarjali prah: Preprosto ga priključite na šobo drugega sesalnika.

LED prikazovalnik

LED prikazovalnik prikazuje stanje baterije in nivo napolnjenosti posode za prah.

Pametne aplikacije

Načrt talne površine

Tekom začetnega sesanja, sesalni robot linijo za linijo preuči prostore našega doma in si načrt tudi »zapomni«. Pri nadaljnjih sesanjih tako sledi prvotnemu načrtu ter s tem zagotavlja optimalne rezultate čiščenja.

Navidezne meje

Za nekatere površine našega doma ne želimo, da jih robot posesa. S pomočjo priročne aplikacije robotu določimo navidezne meje oziroma »No-Go« linije, ki jih robot pri čiščenju ne prekorači.

Potisna sporočila

Po želji nas lahko sesalni robot VR300 obvesti o končanem postopku tako, da nam pošlje obvestilo o opravljenem delu neposredno na naš mobilni telefon. Obvestilo tako vključuje poročilo o površinah, ki so bile očiščene in o času, ki ga je za to delo sesalni robot porabil. Na ta način smo zmeraj obveščeni o tem, kaj naš sesalni robot počne. Na enak način prejmemo tudi sporočila o morebitnih napakah v delovanju naprave, vključno z razlago teh napak in povezavo do informacij o odpravi le-teh.

Program čiščenje "SPOT" za posebej umazana tla

Ste preko vikenda gostili prijatelje in so posledice zabave vidne tudi na vaših talnih površinah? Ponekod se nabere precej umazanije in smeti. Sesalnemu robotu VR300 to ne predstavlja prav nobene ovire. Nastavitev čiščenja »Spot« sesalniku omogoča, da natančno očisti manjše ali srednje velike površine oziroma področja (2m x 2m ali 4m x 4m).

Osnovna oprema

Komplet sesalnega robota sestavljajo naslednje komponente:

  • VR300 sesalni robot s krožno krtačo
  • VR300 polnilna postaja
  • VR300 napajalni kabel
  • VR300 stranska ščetka
  • VR300 posoda za prah
  • VR300 filter

Pogosto zastavljena vprašanja

Katere tehnične prednosti ponuja sesalni robot VR300?

Sesalni robot VR300 je eden najbolj razvitih sesalnih robotov na tržišču. Vgrajen laserski senzor razdalje omogoča sistematično in natančno čiščenje. D-oblika sesalnega robota in izjemno učinkovita stranska ščetka novega sesalnega robota zagotavlja optimalne rezultate čiščenja, tudi v vogalih in vzdolž robov. Še več, Vorwerk ponuja pametno aplikacijo za sesalni robot VR300, ki vam omogoča možnost nastavitve in nadzora vseh funkcij sesalnega robota.

Kolikšen je delovni čas sesalnega robota VR300 in kakšno območje lahko očisti?

Zahvaljujoč litij-ionski bateriji z visoko zmogljivostjo, lahko sesalni robot VR300 ob enem samem polnjenju čisti do 60 minut. V načinu Eco je mogoče doseči čas čiščenja do 90 minut ter velikost površine do 120 m2. Sesalni robot VR300 se samodejno vrne na svojo polnilno postajo, ko se baterija izprazni. Ko se le-ta ponovno napolni, sesalni robot nadaljuje s čiščenjem, na mestu, kjer se je prazen predhodno ustavil.

Kakšna je zmogljivost posode za prah in kako jo očistim?

Posoda za prah sesalnega robota VR300 ima kapaciteto 0,53 litra. Inovativna sesalna odprtina omogoča enostavno in higienično praznjenje, hkrati pa zagotavlja, da sesalni robot ostane čist. Zahvaljujoč učinkovitemu filtrirnemu sistemu in predfiltru, lahko zagotovimo kakovost in vzdržljivost filtra.

Ali lahko sesalni robot skenira in napravi tloris več kakor ene sobe?

Da, lahko. Sesalni robot VR300 lahko naredi tloris več sob v enem nadstropju. Sesalni robot skenira vsako sobo posebej, podatke pa shrani v tloris, oziroma zemljevid, ki ga nato pokaže v aplikaciji.

Kako nadzorujemo delovanje sesalnega robota VR300 in kako sesalnik navigira po prostorih?

Glavne funkcije sesalnega robota lahko upravljamo z inovativnim nadzornim panelom. Vendar pa je celotna funkcionalnost sesalnega robota VR300 na voljo šele pri uporabi aplikacije. Kadar nastavimo delovanje na program za čiščenje vseh prostorov »Vsi prostori« ali na program za omejeno čiščenje posameznih področij »Spot«, sesalni robot samodejno preklopi na izbrano nastavitev in ne zahteva dodatnih ukazov ali vnosov. Aplikacijo pa lahko uporabljamo tudi za daljinsko vodenje sesalnega robota po prostoru podobno, kakor da bi vodili avtomobilček na daljinsko vodenje.

Ali lahko sam posodobim programsko opremo za mojega sesalnega robota VR300?

Seveda! Datoteko s najnovejšim paketom pogramske opreme za vašega robota si lahko prenesete tukaj.