vg100
Akcija velja od 4.7. - 7.8.2024

VK7 + HD7

Set vsebuje:

  • Baterijski sesalnik Vorwerk VK7
  • Nosilec s ščetko HD7
  • premium filtrirne vrečke FP7 z osvežilci prostora Dovina
  • Polnilnik SC7
- +
999,00 €
*Končna gotovinska cena velja do 7.8.2024.
vključuje 22% ddv, brezplačna dostava
Dobavni rok 2-4 delovnih dni

Opis izdelka

Vorwerk predstavlja novi baterijski sesalnik VK7!

Z enim samim klikom lahko v hipu preklapljate med različnimi nastavki in z vsakim klikom v rokah držite popolnoma novo napravo. Tako lahko svoje nastavke za čiščenje kadarkoli prilagodite ali svojo zbirko razširite.

Funkcija »boost«
Več moči pri sesanju ali pomivanju tal - preprosto s pritiskom na gumb! Pripravljen na posebne izzive. S funkcijo »boost« lahko s pritiskom na gumb brez težav posesate tudi grobejšo umazanijo in večje delce. Koncentrirana moč in največja zmogljivost sesanja!

Čistoča tudi v težko dostopnih kotih!
Nosilec s ščetko HD7 je hiter, nežen do tal in temeljit. Zaradi svoje inovativne zasnove je idealen za robove, obrobe in uporabo pod pohištvom. Tako zagotavlja optimalno zbiranje prahu in umazanije.

Spoznajte brezžični sesalnik Kobold VK7 še bolje!

Dodatna oprema

Premium filtrirne vrečke VK7 (6 kos)
Inovativna filtrirna vrečka FP7 Premium je zdaj še tišja, čistejša in okolju prijaznejša. Vrečke med sesanjem tudi filtrira zrak in tako zagotavlja vsestransko svežo klimo v prostoru. Prijazne so tudi do alergikov, kar potrjuje tudi TÜV certifikat za antialergensko delovanje.

Osvežilci prostora Dovina za Kobold (6 kos)
Paket vsebuje 6 osvežilcev prostora Dovina. Osvežilec za vaš dom: Osvežilec prostora Dovina se v osnovnem aparatu Kobold nahaja v lastnem predalu poleg filtrirne vrečke. Pri čiščenju pušča v prostoru prijeten in svež vonj.

VK7 Osnovni polnilec SC7
Ničesar ne prepušča naključju: polnilnik SC7 zagotavlja hiter čas polnjenja in dolgotrajno delovanje baterije.