Ko sesanje in pomivanje tal hkrati postane vaše najljubše opravilo

Ko sesanje in pomivanje tal hkrati postane vaše najljubše opravilo

Ko sesanje in pomivanje tal hkrati postane vaše najljubše opravilo

Če ste se v zadnjem času ustavili na Vorwerk Slovenija spletni strani, ste zagotovo, opazili pester nabor izdelkov, ki so trenutno v ponudbi. Mogoče ste med brskanjem opazili tudi prav poseben priključek po imenu SP7, ki vam omogoča sesanje in pomivanje tal hkrati. V današnjem zapisu bomo skupaj spoznali vse njegove zanimive lastnosti in upam, da bo v prihodnje navdušil tudi vas.


Preden ga dodobra spoznamo, naj vam zaupam, da mi pri sesanju vsak dan pomaga baterijski sesalnik VK7. Neizmerno sem vesela in ponosna, ker me še vedno vsak dan znova navduši in dejstvo, da me bo navdušil tudi pripomoček, ki ne samo, da omogoča sesanje temveč tudi pomivanje tal hkrati, je sprva bil velik izziv, saj sem še do nedavnega za pomivanje tal uporabljala vedro vode in krpo. Takšen način me je spremljal veliko let. Zdel se mi je hiter in učinkovit. No, vsaj izgledalo je tako, dokler nisem dodobra spoznala priključka SP7.


Ne znam opisati, kako navdušena sem nad tovrstno funkcijo. Je eden izmed mojih ljubših pripomočkov, ker zagotovi točno to, kar sama najraje počnem, le da vse poenostavi. Sesanje in pomivanje tal še nikoli ni bilo tako tiho, udobno, enostavno in učinkovito.



Ko sem prvič preizkusila priključek, sem baterijski sesalec že dodobra spoznala, rokovanje s priključki je postalo enostavno in namestitev priključka SP7 ni bilo popolnoma nič drugače.


Res je, da je tovrstna krtača težja od ostalih priključkov, saj opravlja dvojno nalogo, in da, je rokovanje s sesalcem malenkost drugačno zaradi vibracij od preostalih priključkov, je nekaj uporab bilo dovolj, da sem se privadila nanjo.


Hitro sem osvojila namestitev čistilne krpe Univerzal, ki ima zaradi najnovejše tehnologije mikrovlaken sposobnost, da se pri čiščenju odlično obnese na različnih talnih površinah in preprogah, poleg tega pa jo lahko operem pri 60° v pralnem stroju in posušim v sušilnem stroju. Tudi polnjenje rezervoarja z vodo in čistilom Koboclean Universal je popolnoma enostavno. Pozitivno pa me je presenetil tudi podatek, da 500- mililitrska embalaža čistila nadomesti 1.000 sesalnih robčkov?


In kaj mi je pri setu VK7 + SP7 najbolj všeč?


V prvi vrsti to, da je enostavno in učinkovito. Odlično posesa ob tem pa odstrani madeže in umazanijo. Če opazim, da je na tleh kakšen bolj zasušen madež, krtačo nekaj časa pustim, da na tovrstnem mestu vibrira nekaj časa več in madež je na takšen način v celoti odstranjen.


Ob tem me navdušuje tudi dejstvo, da funkcija boost, ki zagotavlja močnejšo moč sesanja, odlično deluje tudi ob mokrem čiščenju. Zakaj je funkcija boost tako posebna? Ker se mi med tem, ko sesam, ni treba sklanjati in pobirati večjih delcev (zemlja, pokovka, kosmiči, perlice ...), ampak bo za to, poskrbela funkcija boost sama.


Po opravljenem delu je občutek svežine in čistih tal res prijeten. Če v predalček poleg filtrirne vrečke namestim še osvežilec prostora Dovina, mi ne dišijo več samo tla, ampak tudi zrak v prostoru, saj v prostor oddajo prijetno svežino. Vse skupaj me vedno znova navduši in opomni, da sem se od vedra in krpe v prihodnje zagotovo poslovila.


Če bo set zamikal tudi vas, vam želim prijetno odkrivanje, čista tla in veliko svežine v domu.

Za Vorwerk Slovenija Monika iz @cvetlicnoobarvana.

Objavljeno: 29.11.2023