To so najboljša praznična darila Vorwerk, ki vas bodo navdušila

To so najboljša praznična darila Vorwerk, ki vas bodo navdušila

To so najboljša praznična darila Vorwerk, ki vas bodo navdušila

December. Za mnoge najlepši čas v letu. Čas, ki nam ponuja mnogo različnih dogodkov, prireditev, trenutkov, ko se lahko veselimo z vsemi, ki so nam blizu in jih ob tem tudi razveselimo, presenetimo s praznično pozornostjo.


Če ste že ponosni lastniki Vorwerkovih izdelkov, je tovrstni čas idealna priložnost, da se presenetite s kakšnim setom, pripomočkom, ki ga še nimate in je že dolgo na seznamu vaših želja ali pa presenetite vam drage osebe z izdelkom, ki ga tudi sami radi uporabljate in si ga že dolgo želijo.


Mogoče ob koncu leta potrebujete novo zalogo izdelkov iz kategorije potrošnega materiala. Le tam najdete več kot 40 različnih izdelkov. Vse od filtrirnih vrečk, filtrov, čistilnih krp, čistil, osvežilcev prostora in drugih izdelkov.


Morebiti si že dolgo časa želite komplet priključkov VK7, ki vsebuje vse, kar potrebujete, da bo vaš dom zasijal od vrha do tal. Komplet vsebuje priključek za tekstil TD7, nastavek za avtomobile CD7, večnamenski priključek FD7, fleksibilno cev SB7, teleskopski vogalni priključek VD7, teleskopsko cev TR7, naramni pas SG7 in torbo za priključke. Krasen komplet, ki je resnično uporaben in večnamenski.


Je na vašem seznamu želja morebiti komplet za osvežitev in globinsko sesanje vzmetnic Lavenia. Mogoče je zdaj idealen čas, da si z vstopom v novo leto zagotovite osveženo in prijetno dišečo vzmetnico tudi vi. Lavenia set vas bo zagotovo navdušil in vas opomnil, da je tudi skrb za vzmetnico izredno pomembna.


Že dolgo časa razmišljate o tem, kako je mokro in suho čiščenje v enem inovativno in prijetno opravilo? Če je vaš odgovor, da, naj vam zaupam, da vam priključek SPB100 omogoča ravno to. Nad rezultatom boste zagotovo navdušeni.



Za vse, ki se z Vorwerkovimi izdelki srečujete prvič in so že dolgo na seznamu vaših želja pa sem za vas pripravila kratek seznam uporabnih prazničnih daril, ki bodo olajšali vaše življenje in poskrbeli za prijetno bivanje v vašem domu.


Izbor 1: namizni sesalnik VC100 je izredno praktično in uporabno darilo. Njegova ergonomska oblika, moč sesanja na 2 stopnjah in vzdržljiva litijeva baterija vam omogočata priročno sesanje, ki vam je vedno na dosegu roke. Razsuta moka, drobtine in ostala umazanija bo posesana hitro in učinkovito. Priročen pripomoček, ki vam je na voljo v klasični beli barvi in v omejeni moderni črni barvi Limited Black Edition. Katerega bi izbrali vi?


Izbor 2: je čiščenje oken za vas ali pa za osebo, ki jo želite presenetiti eno izmed neravno priljubljenih gospodinjskih opravil? Če ste odgovorili z, da, naj vam zaupam, da vam lahko pri tem pomaga izjemni Čistilec oken VG100, ki okensko steklo v enem koraku enakomerno navlaži, odstrani umazanijo za konec pa še posesa odvečno vodo. Izjemen pripomoček, ki vas bo zagotovo navdušil in vam olajšal čiščenje steklenih površin. Če si o čistilcu oken želite prebrati več, vas vabim na blog zapis tukaj, kjer si o moji izkušnji lahko preberete več.


Izbor 3: posesano stanovanje, medtem ko se sprehajate po praznično okrašenem mestu. Sliši se odlično in ravno tako je tudi lahko. Če že dolgo časa premlevate o tem, da bi svoj dom obogatili s sesalnim robotom, naj vam zaupam, da vas pri Vorwerku pričakuje Sesalni robot VR300. Njegova elegantna oblika, izjemna sesalna moč, omogoča sesanje različnih površin. Ob enem samem polnjenju vam zagotovi 60 minut učinkovitega čiščenja, ob načinu Eco pa lahko v 90 minutah očisti površino do 120 m2. Ob izpraznjenji bateriji se robot sam vrne na polnilno postajo, po končanem polnjenju nadaljuje s sesanjem tam, kjer se je predhodno ustavil. Sem vam že zaupala, da lahko z njim opravljate preko aplikacije? Super, kaj ne?


Izbor 4: brezžični sesalnik s super močjo. En in edini Baterijski sesalnik VK7. Zelo tih in udoben vam omogoča učinkovito sesanje trdih tal in preprog. Avtomatska električna krtača samodejno zaznava tla in s pomočjo pritiska na gumb »boost« poskrbi za dodatno koncentrirano moč. Da je sesalec še bolj unikaten in zanimiv vam omogoča kombiniranje različnih priključkov in nastavkov. Več si lahko o njem preberete tukaj.


Če vas je izbor Vorwerkovi izdelkov pritegnili in navdušili, vam želim prijetno nakupovanje in odkrivanje le teh. Da bo odločitev še lažja, naj vam zaupam, da je podpreti dolgoletno tradicijo Vorverka resnično nekaj posebnega in upam si zatrditi, da vas bo izbrani izdelek navdušil in ga boste z veseljem uporabljali.


Lepe praznične dni vam želim in vse dobro v letu 2024.

Za Vorwerk Slovenija, Monika iz IG profila @cvetlicnoobarvana.

Objavljeno: 06.12.2023